Intrebari frecvente si raspunsurile noastre!

1De ce am nevoie de site?
Sunt multe motive pentru care avem nevoie de un site. Un site ofera informatii despre identitatea dumneavostra ca societate, persoana sau magazin. Un site web va ofera infinite moduri de a va extinde afacerea si de a deveni mult mai cunoscuti si in mediul online.
2Vreau site cum Fac?
Primul pas in aceasta directie este acela de a lua legatura cu noi. Va vom ajuta sa luati cele mai bune decizii pentru a porni la drum in mediul online, oferindu-va cele mai bune solutii pentru tipul dumneavoastra de afacere.
3Cat ma costa un site?
Costul unui site nou este determinat de mai multi factori cum ar fi: numarul de pagini, gradul de interactiune cu vizitatorii sau daca veti vinde produse online, va depinde foarte mult de complexitatea magazinului online.
4Cat dureaza realizarea site-ului meu?
Timpul de executie al unui site variaza in functie de complexitatea fiecarui proiect. Pentru un site normal de prezentare realizarea lui se va face in maxim doua saptamanii. Pentru magazinele online timpul de executie variaza in functie de numarul de produse sau de complexitatea magazinului online. Echipa noastra cauta sa va asigure prezenta online in cel mai scurt timp.
5Pot alege eu designul site-ului?
Desigur acest aspect tine in primul rand de cunoasterea in linii mari a procesului de design pentru un site. Pentru proiectele mai complexe designul reprezinta un punct forte iar pentru acest lucru vom lucra in mod direct cu dumneavoasta pentru a alege un design ce se potriveste cu tipul dv de afacere.
6Ce inseamna gazduire web?
O companie ce gazduieste site-ul dvs pe serverele sale pentru o taxa lunara. Alegerea gazduirii site-ului se va face in functie de complexitatea paginii web. Dar binenteles la alegerea gazduirii pentru site-ul dv in functie de nevoi, va vom oferi cele mai bune solutii.
7Ce inseamna mentenanta web?
Mentenanta web se refera la asigurarea bunei functionari a site-ului dumneavoastra. In cazul in care apar erori, actualizari de soft importante sau adaugarea de noi imagini sau texte pe site, suntem gata sa le rezolvam in cel mai scurt timp. Serviciul de mententa web impune, o taxa suplimentara, in cazul nostru, odata la 6 luni.
8Imi pot actualiza site-ul singur?
Desigur si in acest caz exista multe modalitati de actualizare a continutului de la o simpla imagine la un nou text sau chiar adaugarea de noi pagini. Totul va depinde de dumneavoastra daca aveti cunostintele necesare sa modificati sau sa adaugati anumite informatii pe site-ul dumneavostra. De obicei furnizam un sistem online de management al continutului, insa pentru site-urile mici indicat ar fi sa le actualizam noi.
9Sunt dependent de dumneavoastra dupa finalizarea site-ului?
NU. Odata lansat, site-ul va apartine in totalitate si puteti oricand angaja o persoana (sau companie) sa il actualizeze pentru dvs. Datele de administrare va apartin in totalitate si pot fi modificate oricand doriti, fara acordul nostru.
10Pot vedea cati vizitatori am pe site?
DA. Putem include in codul site-ului dvs aplicatii care inregistreaza traficul de pe pagina,oferindu-va astfel informatii utile pentru strategiile de marketing.
11Pot reface site-ul meu?
Putem reface orice tip de site, realizand un design nou pentru dumneavoastra.
12Licenta de functionare este suspendata?
De obicei acest lucru nu se intampla! Insa daca acest mesaj apare pe site, in cele mai multe cazuri, motivul este nerespectarea unor plati catre Expo-Media in termen de 30 de zile de la finalizarea pagini web.
13De ce nu apare site-ul meu pe google?
Odata ce pagina dvs este lansata pe internet, poate dura mai multe saptamani, sau chiar luni, pana sa apara in lista motoarelor de cautare. In cele mai multe cazuri timpul pentru indexare poate dura doar cateva ore. Pentru a ajunge insa pe prima pagina in cautari este necesara o campanie de promovare a site-ului.
14Puteti sa promovati site-ul meu?
DA. Va ajutam sa obtineti rezultatele dorite pentru afacerea dumneavoastra prin realizarea unei campanii plublicitare de promovare a site-ului web.