Acasă Optimizare SEO – Seo OnPage

Optimizare SEO – Seo OnPage

Optimizare SEO pentru fiecare pagina

Optimizare SEO pentru fiecare pagina din site. Atunci cand alegem sa realizam un site web, optimizarea SEO devine in mod obligatoriu o etapa principala in procesul de constructie website. Va oferim servicii complete pentru optimizarea tuturor paginilor din cadrul noului website realizat de echipa noastra.

Optimizare SEO pe intelesul Tau

Iti explicam fiecare etapa de optimizare SEO la care va fi suspus website-ul tau. Avem grija sa optimizam pentru Google fiecare pagina din site astfel incat in mod natural website-ul sa ajunga in pozitii fruntase pe Google.

Solutii SEO moderne

Implementam cu succes cele mai moderne solutii software pentru optimizarea corecta a intregului continut web. Analizam si monitorizam permanent rezultatele obtinute in motoarele de cautare pentru a stabilii cele mai bune strategii SEO.

Viteza in procesare

Pentru a optimiza corect website-urile avem nevoie de resurse hardware performante. Oferim gazduire web optimizata pentru procesarea instanta a datelor astfel incat sa avem un scor ridicat Page Speed Google.

100% design responsive

Optimizare SEO adecvata pentru smartphone

Atunci cand utilizam dispozitive mobile, continutul web se va adapta perfect indiferent de dispozitivul de pe care vom accesa site-ul.

Intrucat cautarile de dispozitivele mobile sunt din ce in ce mai frecvente continutul web va fi optimizat SEO corespunzator.

* Set up your Smart APP indoors and outdoors, rain or shine.

Date structurate uzuale

Atunci cand alegem sa construim un site web putem sa implementam mult mai multe tipuri de date structurate, listă completă putând fi găsită pe site-ul Schema.org.

  • Breadcrumbs
  • Search Box
  • Local Business
  • Article
  • Website
  • Product

CONTINUT OPTIMIZAT PENTRU PERFORMANATA MAXIMA

Optimizare SEO 100%

Ce optimizam ?

Conținut, Titluri, Heading-uri & Descrieri Meta

Conținutul web reprezinta elementul cheie în jurul căreia se învârte optimizarea, fie ca acesta este text, video, imagine sau audio.
Imaginile din cadrul unui website fac parte din continut deci va fi necesar optimizarea si pentru imagini. Atributele ALT nu trebuie sa lipseasca din optimizarea SEO iar comprimarea imaginilor este esentiala pentru viteza site-ului web.

optimizare seo

Cele mai bune practici SEO

Optimizare SEO corecta pentru site-ul TAU

Optimizarea corecta inseamna performanta si dezvoltare continua a fiecarui website creat de Expo Media. Optimizarea SEO se face respectand toate criteriile de baza ale optimizarii paginilor web, prin camapanii de promovare online si in primul rand prin continutul site-ului pe care-l promovam.

uP LINK 10GB

Conexiuni stabile

Oferim solutii avansate pentru gazduirea site-urilor web aducand un plus optimizarii Google page speed.

* Servere de ultima generatie.