Optiuni incluse

Intrebari Frecvente

Start WEB

Cercetare piata
Platforma WordPress - Joomla
Realizare Logo Reprezentativ
Responsiv Design
Optimizare SEO
Modul Social inclus
Numar pagini 10 - 15
Formular de contact
Aplicatii standart incluse
1Pentru ce imi trebuie un site de prezentare?
Crearea unui site de prezentare este cea mai usoara metoda de a va promova afacerea. Un site de prezentare bine realizat va expune imaginea dumneavoastra pe internet. In cele mai intalnite cazuri site-urile de prezentare se adreseaza firmelor sau anumitor servicii pe care este necesar sa le expunem pe internet.
2Site-ul va arata cum vreau eu?
In mod sigur aspectul final al site-ului va respecta cu strictete cele mai exigente dorinte ale dumneavoastra. Vom avea in primul rand o relatie bazata pe respect reciproc in care clientul nostru devine cel mai bun partener al nostru.
3Pot avea mai multe pagini in site?
Site-ul de prezentare se adreseaza in mod frecvent proiectelor de mici dimensiuni insa daca veti dori ceva mai mult suntem aici pentru dumneavoastra.
nor

Start WEB

100

Pachetul se adreseaza site-urilor de prezentare cu un design normal incluzand elementele specificate mai sus.

  • Suport Gratuit 2 Luni
  • Promotional Da

Promotional

Optiunea Promotional este valabila pentru toate pachetele si serviciile oferite de Expo Media si face referire la reducerea preturilor afisate in functie de proiectele pe care le aveti impreuna cu noi. Optiunea se aplica numai in momentul in care aveti mai multe proiecte demarate alaturi de echipa noastra.