Solutii complete de administrare site web

Oferim servicii complete de administrare site, mentenanta website plus migrare website catre alt furnizor de servicii de tip hosting. Ne dedicam fiecarui proiect realizat si va oferim siguranta si profesionalism ori de cate ori ne solicitati serviciile.

Avem o serie de pachete pentru administrare website, la preturi avantajoase si configurate special pentru fiecare client. Alege serviciul noastre de administrare site pentru deplina siguranta a site-ului tau.

Performanta maxima pentru site-ul tău

Serviciul de administrare site sau serviciul de mentenanta website asigura functionarea optima a tuturor paginilor web. Fiecare client beneficiaza in mod gratuit de analiza completa a site-ului.

In urma unei analize de performanta identificam si un abonament de mentenanta asupra site-ului dvs. Puteti opta si pentru pachetul expo complet atunci cand nu doriti sa platiti lunar un abonament de mentenanta website.

Solutii complete si eficiente pentru orice tip de site. Aplicam cele mai eficiente solutii de administrare website astfel incat sa obtinem un website actualizat la ultimele programe software din domeniu.
Site-ul tau se incarca greu?
Un aspect important pentru optimizarea SEO, il reprezinta viteza de incarcare a paginilor web. Incarcarea paginilor reprezinta un factor important pentru pozitionarea in motoarele de cautare.
Echipa noastra este gata sa va ofere asistenta pentru analiza completa asupra paginilor web cu probleme de incarcare.
vizat

Analiza completa website

Efectuam o analiza completa asupra site-ului tau pentru identificarea cauzelor ce duc la incarcarea lenta a paginilor web.
vizat

Analiza gazduire web

Verificam timpul de raspuns al serverului dvs identificand si resursele acordate de providerul dvs, contului de gazduire.
vizat

Optimizare fisiere website

Optimizam corect fisierele de tipul: CSS, JavaScript sau HTML. Verificam dimensiunile imaginilor afisate pe site plus asiguram comprimarea imaginilor existente.
Doriti un serviciu de mentenanta si administrare website ?
Va asteptam pe adresa noastra de email sau completand formularul de contact de mai jos.

Va rugam sa introduceti adresa dvs de email
Va rugam sa alegeti un abonament definit mai sus.