Contact expoMedia

ASISTENTA SI SUPORT

Asiguram asistenta si suport pentru aplicatiile si site-urile din reteaua noastra sau a partenerilor nostrii. Suport tehnic specializat si expertiza tehnica de inalta calitate.

MONITORIZARE SERVERE

Asiguram monitorizare activa pentru toate serverele detinute de expoMedia Hosting Europe alaturi de partenerii nostrii din Germania si Olanda.

PORTAL MULTIMEDIA

Publicam constant articole de interes general asigurand si suport pentru datele exprimate pe site-ul nostru. Publicam articole SEO pentru site-uri partenere sau din retea.

Pentru informatii legate de serviciile noastre si a partenerilor nostrii din domeniul IT va rugam sa ne contactati pe adresele noastre de email sau prin formularul de Contact.

Intra in contact cu expoMedia doar pentru informatii legate de serviciile partenerilor nostrii sau strict pentru servicii de web design si monitorizare, gazduire web.

Mesajele care nu au legatura cu domeniul nostru de activitate vor fi automat sterse fara a fi pastrate date personale ale solicitantilor. 

Pentru informatii si sugestii va stam la dispozitie pe adresa noastra de email [email protected]

Va rugam sa completati adresa dvs de email.
contact
Suport TEHNIC

Pentru serviciul de gazduire web in reteua noastra si a partenerilor nostrii, asiguram suport la adresa [email protected]