Server Radio

Va punem la dispozitie o serie de solutii ultra performante pentru un server de streaming puternic si stabil. Oferim gazduire radio pe servere de ultima generatie cu resurse garantate pentru fiecare cont. Asiguram functionalitati multiple pentru SHOUTcast si ICEcast oferindu-va un serviciu de streaming 24/7.
radio_hosting

Panoul de Control Centova v3

Centova Cast reprezinta optiunea PREMIUM pentru toate statiile de radio ce ofera streaming online. Odata cu optiunea Centova Cast statia ta nu se va opri niciodata. Centova v.3 va da posibilitatea unui control complet al postului vostru de radio online.

Optiuni multiple in Programarea Playlist-urilor

Sunt disponibile patru tipuri de liste de redare, așa cum sunt descrise ceva mai jos:
General rotation
Scheduled Playlist
Immediate Playlist
Interval Playlist.

Activare serviciu de streaming

Activarea serviciului se va face imediat dupa confirmarea platii, urmand sa beneficiati de toate optiunile pachetului achizitionat.
Activarea serviciului de streaming poate dura in unele cazuri pana la maxim 12 ore pana la procesarea tuturor datelor din sistem.

Toate conturile de streaming radio sunt monitorizate 24 de ore din 24. Data centerul nostru garanteaza un Uptime de 99,9 % asigurand stabilitatea serviciului de hosting radio.

FQ Intrebari frecvente

1Ce uptime au serverele ?
Data Centerul nostru garanteaza un uptime de 99,9 %. Acest uptime este obtinut datorita resurselor hardware si software oferite de providerii nostrii.
2Am control panel pentru radio ?
DA. toate conturile beneficiaza in mod automat de solutia CentovaCast Panel V3.
3Pot avea port la alegere ?
NU. Din pacate nu va putem oferi un port dedicat intrucat sistemul de management al serverului este total automat.
4Cand se activeaza serviciul ?
Serviciul de streaming se activeaza imediat ce vom avea confirmarea platii. In unele cazuri datorita procesarii din sistem putem activa serviciul in maxim 12 ore de la achizitionare. In mod obisnuit activarea se poate face imediat.
5Este sigura solutia de plata ?
PayPal este un operator al unui sistem de plăți on-line complet sigur si util pentru procesarea platilor online. Odata efectuata plata catre serviciul dorit vom şti instant pentru ce optiune ati efectuat plata.

Ai intrebari?

Te asteptam pe adresa noastra de email [email protected] sau la numarul nostru 0767 878 902
Portofoliu