Servere radio oferite de expoMedia Hosting Europa.
Va punem la dispozitie o serie de solutii ultra performante pentru un server de streaming puternic si stabil. Oferim gazduire radio pe servere de ultima generatie cu resurse garantate pentru fiecare cont. Asiguram functionalitati multiple pentru SHOUTcast si ICEcast oferindu-va un serviciu de streaming 24/7.
multimedia

Instant Play Radio

Oferim servicii streaming pe servere echipate cu procesoare AMD EPYC 7282 16-Core 2.8 GHz iar ca mediu de stocare folosim Gen 4 PCIe NVMe.
uptime

Uptime Garantat

Asiguram functionarea si monitorizarea serviciului de streaming prin functia Cast CONTROL. Toate serverele de radio streaming sunt monitorizate prin serviciul independent UptimeRobot.

Activare serviciu de streaming

Activarea serviciului se va face imediat dupa confirmarea platii, urmand sa beneficiati de toate optiunile pachetului achizitionat.
Activarea serviciului de streaming poate dura in unele cazuri pana la maxim 12 ore pana la procesarea tuturor datelor din sistem.

Toate conturile de streaming radio sunt monitorizate 24 de ore din 24. Data centerul nostru garanteaza un Uptime de 99,9 % asigurand stabilitatea serviciului de hosting radio.
Uptime monitor
TOATE SERVICIILE SUNT OPERATIONALE
radio_hosting

Panoul de Control AzuraCast

AzuraCast reprezinta optiunea PREMIUM pentru toate statiile de radio ce ofera streaming online. Odata cu optiunea azuracast statia ta nu se va opri niciodata. AzuraCast va da posibilitatea unui control complet al postului vostru de radio online.

Optiuni multiple in Programarea Playlist-urilor

Sunt disponibile patru tipuri de liste de redare, așa cum sunt descrise ceva mai jos:
General rotation
Scheduled Playlist
Immediate Playlist
Interval Playlist.

Server radio cu panou AzuraCast

Profesional radio

Administrarea server-ului radio devine foarte usoara odata cu noul panou de control AzuraCast.

Administrare usoara playlist si liste de redare. Acces Mount Points pentru streaming-ul tau in functie de preferintele tale.

Streaming full SSL compatibil cu toate playerele HTML5.

O alta functie interesanta pentru AzuraCast o reprezinta setarea MetaData – jingle Mode. Daca ai publicitate sau doar spoturi radio cu setarea jingle-mode titlurile nu se vor mai afisa in player.
server

Configurare server radio dedicat

Daca iti doresti o oferta personalizata putem sa iti configuram un server radio numai pentru tine. In astfel de cazuri configurarea unui server dedicat de multi stream este necesara pentru posturile de radio ce permit auditia multi stream. Configuratia minima garantata porneste de la 4vCore CPU si minim 8 GB RAm.

Streaming oferit pentru:


FQ Intrebari frecvente

1Ce uptime au serverele ?
Data Centerul nostru garanteaza un uptime de 99,9 %. Acest uptime este obtinut datorita resurselor hardware si software oferite de providerii nostrii.
2Am control panel pentru radio ?
DA. toate conturile beneficiaza in mod automat de solutia Azuracast.
3Pot avea port la alegere ?
Porturile sunt acum disponibile in functie de sistemul nostru de procesare. Astfel in momentul in care veti plasa o comanda veti sti exact ce port veti avea inainte de a procesa plata.
4Cand se activeaza serviciul ?
Serviciul de streaming se activeaza imediat ce vom avea confirmarea platii. In unele cazuri datorita procesarii din sistem putem activa serviciul in maxim 12 ore de la achizitionare. In mod obisnuit activarea se poate face imediat.
5Este sigura solutia de plata ?
PayPal este un operator al unui sistem de plăți on-line complet sigur si util pentru procesarea platilor online. Odata efectuata plata catre serviciul dorit vom şti instant pentru ce optiune ati efectuat plata.
6Cine gestioneaza gazduirea radio ?
Toate serviciile de gazduire radio sunt operate si administrate de partenerii nostri din Europa. expoMedia iti asigura procesul de intermediere servicii doar.