Realizare site - Creare site web cu design responsiv

arow
Expo Media implementeaza serviciul de realizare site, servici, ce se adreseaza tuturor persoanelor fizice sau firmelor ce doresc sa isi expuna imaginea pe internet. Realizam site-uri web ce au la baza o structura personalizata in functie de domeniul de activitate a fiecarui client. Fiecare site realizat de echipa noastra beneficiaza de un design adaptat cu nevoile dumneavoastra, avand la baza un design modern construit cu cea mai noua tehnologie web, unde implementam functii avansate de dezvoltare online.
Serviciul de realizare site web mai impune folosirea si implementarea unor functionalitati ce permite adaptarea site-ului web pe orice dispozitiv media modern astfel incat afacerea dumneavoastra sa atinga tinta dorita.

Solutii de realizare website cu design responsiv

arow
Toate paginile web realizate de Expo Media au implementata tehnologia Responsive, tehnologie ce permite adaptarea continutului web pe orice dispozitiv media. Afisarea dinamica a site-ului pe orice dispozitiv se va adapta fara a deforma continutul si permite accesul la continutul dumneavoastra de pe tableta, laptop, smartphone sau desktop.

Solutii de realizare website cu optimizare SEO inclusa

arow
Optimizarea SEO este esentiala pentru a dezvolta un website in mediul online. In acest sens echipa noastra realizeaza in mod obligatoriu o, optimizare SEO pentru fiecare site realizat intrucat, realizata in mod corect va asigura succesul afacerii dumneavoastra in mediul online.
Serviciul nostru de realizare site web include in mod obligatoriu optimizarea SEO pentru fiecare pagina realizata.

Noutati pe blogul nostru

20 iunie
yoast SEO

Yoast SEO cel mai folosit modul SEO din WordPress

Yoast SEO este modulul SEO original pentru WordPress lansat pe piata inca din anul 2008. Cu Yoast SEO primești un set de instrumente solide care te ajută să țintești spre numărul unu în […]
17 iunie
ip dedicat

Avantajele folosirii unui IP dedicat pentru site-ul tau

Avantajele folosirii unui IP dedicat in solutiile de gazduire web existente pe piata romaneasca. In primul rand ce trebuie sa stim despre un IP? Adresa IP este o eticheta numerica pusa pe orice […]
17 iunie
mentenanta web

Mentenanta WEB, Administrare Site – Dezvoltare site

Odata cu realizarea unui website luam in calcul si cele mai bune solutii de administrare web. Succesul unui proiect online tine de mai multi factori dar un factor important il reprezinta si procesul […]

Tu alegi cum va arata site-ului TAU

Implementam cu succes cele mai populare teme WordPress pentru un design modern cu facilitati multiple. Site-ul tau va avea un design unic, modern si optimizat pentru toate dispozitivele media cu care-l vei accesa.
Web solution power by BeTheme
BUY THEME

Solutii complete in realizarea site-urilor web

arow