Realizare site web optimizat SEO

Realizare site web optimizat 100% pentru performanta maxima. Un serviciu profesional, competitiv si in conformitate cu cele mai noi tehnologii existente in mediul online. Realizam site-uri web pentru orice tip de afacere la cele mai avantajoase preturi.

Realizare site web puternic si stabil

Echipa noastra a ales sa implementeze design-ul solicitat de client pe un CMS cat mai usor de utilizat. Folosit de milioane de site-uri din intreaga lume, WordPress reprezinta alegerea perfecta atunci cand ne dorim un site puternic si stabil.

Toate site-urile realizate in WordPress, beneficiaza de un panou de administrare intuitiv menit sa usureze munca din spatele site-ului.

Optand pentru serviciul nostru de realizare site cu panou de administrare, managerierea continului si a clientilor dumneavoastra se va face oricand cu ajutorul oricarui dispozitv.

Beneficiile platformei WordPress sunt multiple si putem spune ca, are de departe, cel mai mare ecosistem de plugin-uri și teme, ceea ce facilitează extinderea site-ului dvs. cu o varietate de funcții diferite.

realizare site web wordpress

DESIGN RESPONSIVE

Realizam site-uri moderne ce au la baza un design responsiv. Noul website se va afisa corespunzator utilizatorilor de smartphone si tableta!

GOOGLE ANALYTICS

Toate site-urile nou create sunt monitorizate activ prin serviciul Google Analytics. Ve-ti putea sa masurati performantele site-ului cu ajutorul unui cont de Gmail. 

OPTIMIZARE SEO

Concepem proiecte optimizate corespunzator pentru motoarele de cautare. Optimizam SEO fiecare pagina realizata in cadrul proiectului tau online pentru performanta maxima.

optimizare seo

Realizare website optimizat SEO

Toate site-urile realizate de echipa noastra in mod obligatoriu au in componenta sa, module sau plugin-uri ce permit optimizarea SEO pentru fiecare pagina creata.

Analizam cu strictete fiecare proiect realizat de echipa noastra astfel incat in domeniul dvs de activitate sa obtineti cele mai bune pozitii in motoarele de cautare.

Oferim un serviciu complet de realizare site web optimizat 100% pentru performanta la pachet cu un serviciu de gazduire web premium. Odata cu panoul de administrare avem posibilitatea de a implementa paginilor din site toate caracteristicile necesare unei optimizare corecte.

Apeland la serviciul nostru veti beneficia automat de realizarea unui site cu design responsive 100% si optimizare SEO pentru fiecare pagina.

Urmareste serviciile noastre de optimizare website.

Serviciu complet de realizare site web

Indiferent de tipul site-ului dvs, in procesul de realizare site de prezentare sau chiar un magazin online, vom alege sa ii implementam numeroase functionalitati care sa va ajute in zona de administrare website.

Toate functionalitatile din site precum si optimizarea SEO vor avea ca suport principal serviciul de gazduire web. Aspectul gazduirii web devine unul foarte important atunci cand dorim sa avem succes cu site-ul nou creat.

Aici la Expo Media va oferim soutia completa atunci cand apelati la serviciul nostru de realizare website optimizat pentru performanta maxima.

Iti oferim un serviciu de gazduire web puternic optimizat special pentru tipul afacerii dvs. Implementarea serviciului de gazduire se va face in mod automat pentru toti cei de doresc un site complet optimizat.

Gazduire web ssd
Dezvoltăm și administrăm website-uri

Dezvoltăm și administrăm majoritatea tipurilor de proiecte de orice natura, site-uri de prezentare, platforme web, magazine online. Orice afacere are nevoie de promovare pentru succes iar in acest punct vă oferim soluții de administrare promovare online, administrarea campaniilor in Google ADS.

In procesul de realizare site web tinem cont de nenumarate aspecte de proiectare a paginilor web astfel incat sa imbinam foarte bine continutul cu design-ul  noul site.

Administrare completa website
Actualizare software website
Administrare continut web
Actualizare aplicatii si module integrate in website.
Viteza superioara
Verificare performanta website - HTML, CSS, JS + server gazduire web;
Optimizare module si aplicatii integrate;
Optimizare continut web - imagini afisate.
Securitate website
Verificare protocol de securitate SSL - https
Integrare programe de protectie in website
Verificam periodic securitatea site-ului tau.
creare site web

Realizare site-uri web

  • WordPress98%
  • WooCommerce70%
  • OpenCart45%

Ce oferim odata cu serviciul de realizare website optimizat 100%

SOLUTII PROFESIONALE IMPLEMENTATE PENTRU CONSTRUIREA SITE-URILOR WEB

Realizare website alaturi de Elementor

Venim in sprijinul clientilor nostrii cu cele mai bune optiuni in constructia site-urilor web, indiferent de pachetul de web design achizitionat.

De ce Elementor ?

Folosim Elementor pentru realizarea site-urilor web ce au la baza elemente dinamice ce imbina foarte bine un continut web ce contureaza foarte bine un business indiferent de natura lui.

Ce este Elementor ?

Elementor este un page builder (constructor de pagini) pentru site-urile create prin platforma WordPress. Cu ajutorul acestui plugin putem construii pagini web unice, ce au elemente dinamice, moderne si esentiale pentru proiectele dezvoltate de web designer.

Odata finalizat site-ul cu ajutorul Elementor veti putea administra cu usurinta site-ul dumneavoastra fara a fi nevoie de cunostinte avansate de programare.

ELEMENTOR
ALEGEM SA LUCRAM CU CEI MAI BUNI DIN DOMENIU

Toate site-urile realizate de echipa noastra au la baza tehnologii avansate dezvoltate de companii de renume din intreaga lume. Agentiile de web design din intreaga lume aleg sa lucreze cu cele mai bune softuri pentru dezvoltarea si realizarea site-urilor web.

Muffin Group 

Cu o experienta vasta in domeniul IT Muffin Group reprezinta alegerea perfecta cand vine vorba de solutii software performante.  

Website:  muffingroup.com/#whoPage

betheme

YOAST

Atunci cand dorim sa dezvoltam un website avem nevoie automat de optimizare SEO potrivita pentru fiecare pagina nou creata.

Yoast SEO reprezinta solutia aleasa de milioane de utilizatorii din intreaga lume. 

Alegem sa implementam functiile Yoast SEO pentru fiecare website realizat de echipa noastra urmarind sa optimizam corect paginile web.

Yoast SEO este un plugin seo dezvoltat pentru wordpress, folosit pentru optimizarea paginilor web.

Website: Yoast.com

Nou publicat pe blog
15 februarie
design responsive

Ce inseamna site responsive

Ce inseamna un site cu design responsive ? In ultimi ani tot am auzit termentul design responsive, termen intalnit tot mai des in pachetele de web design practicate de agentiile de web design. Cum […]
14 februarie
motorola

Motorola va lansa Moto G30 și E7 Power

Moto G30 și Moto E7 Power au apărut în primele randări pentru presă, prin intermediul WinFuture. Pentru noile modele de la Motorola, avem și specificații complete, inclusiv dimensiuni, dotări și specificațiile camerelor. Noile telefoane Motorola sunt adresate fanilor […]
14 februarie
xiaomi mi 11

Xiaomi Mi 11 ajunge in Romania la un pret deloc de neglijat

Smartphone-ul  Xiaomi Mi 11 ajunge in Europa inclusiv in Romania la un pret  deloc de neglijat. Astfel contra sumei de 800 de euro veti primi un telefon dotat cu cel mai puternic procesor Qualcomm […]
Portofoliu