Gazduire web 100% SSD

Gazduire web ultra performanta

Gazduire web pe servere de ultima generatie cu resurse hardware garantate. Alege un serviciu stabil, puternic conceput pentru site-uri puternice ce au nevoie de resurse GARANTATE. Asiguram servicii performante datorita resurselor alocate fiecarui pachet de hosting achizitionat de la noi. In procesul de web design avem nevoie de cel mai bun serviciu de gazduire web astfel incat sa asiguram permanent prezenta online a clientilor nostrii.

De ce sa ne alegi?

Aici la Expo Media folosim tehnologii avansate, unele dezvoltate sau adaptate special pentru a asigura un serviciu de web hosting cu o disponibilitate apropiată de 100%.
Toate domeniile gazduite pe serverele noastre beneficiază de certificate SSL gratuite.
check

Optiuni nelimitate

Conturi de email, FTP si baze de date nelimitate, indiferent de tipul de abonament ales. Dorim sa nu impunem limite clientilor nostrii astfel incat gazduirea web oferita de expo media sa fie una net superioara celorlalte firme de hosting.
check

Resurse garantate

Resurse premium indiferent de pachetul ales. Pornim la drum cu cele mai bune optiuni pentru site-ul tau. Viteza de incarcare a site-ului tau va fi una superioara indiferent de pachetul achizitionat.
check

Instrumente Seo

Instrumente SEO gratuite pentru creşterea traficului / rankingului şi monitorizarea concurenţei.
Solutii premium pentru gazduirea site-ului tau.

Gazduire web optimizata pentru orice tip de site

* Pretul exprimat pe site reprezinta pretul final pentru fiecare pachet.
* Platile serviciului de hosting se fac prin sistemul Paypal.
* IP dedicat - 2 euro/luna
* Servere cu procesoare 2 x Intel Xeon Gold 6248, 20x 2.50GHz, 80 threads

Transfer Site Gratuit

Nemultumit de serviciile actuale de hosting?
Iti mutam site-ul pe serverele noastre in mod gratuit. Indiferent de pachetul de gazduire web ales la noi, am optimizat resursele alocate fiecarui client astfel incat sa obtinem viteze de procesare superioare pentru toate pachetele de hosting disponibile.
Conexiuni multiple de pana la 10 GB pentru viteza, stabilitate si performanta indiferent de zona din care este accesat site-ul dvs.
server1

Certificate SSL gratuite

Toate conturile de gazduire web beneficiază de certificate SSL gratuite pentru toate domeniile si sbudomeniile găzduite.
optimizare seo

Gazduire web optimizata pentru viteza

Toate pachetele de gazduire website sunt proiectate special pentru viteza maxima si performanta ridicata. Asiguram resurse premium pentru fiecare cont gazduit la noi.
server1

Monitorizare activa servere

Indiferent de pachetul de gazduire web achizitionat beneficiati de monitorizarea serverului pentru un uptime apropiat de 100%. Serverele sunt monitorizate 24/7 de catre inginerii tehnicieni.

Alege serviciul de gazduire dorit

Va rugam sa introduceti adresa dvs de email
Va rugam selectati abonamentul dorit.
Mentiune servicii gazduire website
Serviciul de gazduire web se adreseaza in special clientilor nostrii care apeleaza la serviciul de creare site web oferit de agentia noastra. Toate solicitarile venite din partea dvs vor fi procesate in cel mai scurt timp.

Imediat ce primim solicitarea din partea dvs veti primi pe email o factura prin serviciul Paypal aferenta pachetului achizitionat.

Activarea serviciilor de gazduire web se face imediat dupa confirmarea platii catre furnizor. Imediat dupa activarea serviciului nostru de gazduire website beneficiati in mod automat de suport pe toata perioada de gazduire achizitionata.
Portofoliu