Gazduire web SSD – Hosting web

Gazduire web SSD conceputa pentru viteza si stabilitate. Folosim servere echipate 100% cu SSD pentru stocarea site-urilor web. Cu ajutorul echipamentelor SSD alaturi de configuratia hardware de ultima generatie asiguram viteze de procesare net superioare gazduirii web clasice.

Gazduire 100% SSD

100% Storage SSD enterprise cu RAID 10 pentru latenţă minimă şi redundanţă. Website-ul tau devine rapid atunci cand este gazduit pe serverele noastre.

Disponibilitate 99,9%

Datorita echipamentelor folosite pentru gazduirea site-urilor web, asiguram un uptime al serviciului de gazduire web, apropiat de 100%.

Gazduire web ultra performanta

Gazduire web pe servere de ultima generatie cu resurse hardware garantate. Alege un serviciu stabil, puternic conceput pentru site-uri puternice ce au nevoie de resurse GARANTATE. Asiguram servicii performante datorita resurselor alocate fiecarui pachet de hosting achizitionat de la noi. In procesul de web design avem nevoie de cel mai bun serviciu de gazduire web astfel incat sa asiguram permanent prezenta online a clientilor nostrii

Gazduire web 100% NVMe

Solutii profesionale de gazduire website pentru performanta maxima in mediul online prin server privat Dedicat configurat in parteneriat cu furnizorul din Germania.

Toate conturile ruleaza pe servere echipate cu procesoare AMD EPYC 7282 16-Core 2.8GHz iar ca mediu de stocare folosim Gen 4 PCIe NVMe.

De ce sa alegi serviciile noastre de gazduire web?

Aici la Expo Media folosim tehnologii avansate, unele dezvoltate sau adaptate special pentru a asigura un serviciu de web hosting cu o disponibilitate apropiată de 100%.
Toate domeniile gazduite pe serverele noastre beneficiază de certificate SSL gratuite.

Optiuni nelimitate

Conturi de email, FTP si baze de date nelimitate, indiferent de tipul de abonament ales. Dorim sa nu impunem limite clientilor nostrii astfel incat gazduirea web oferita de expo media sa fie una net superioara celorlalte firme de hosting.

Resurse garantate

Resurse premium indiferent de pachetul ales. Pornim la drum cu cele mai bune optiuni pentru site-ul tau. Viteza de incarcare a site-ului tau va fi una superioara indiferent de pachetul achizitionat.

Instrumente SEO

Instrumente SEO gratuite pentru creşterea traficului / rankingului şi monitorizarea concurenţei.

gazduire web ssd

Storage 100% Enterprise SSD

Procesare ultra rapida cu noile medii de stocare SSD NVMe. Viteza de procesare superioara.

Suport garantat

Ai suport garantat indiferent de problema pe care o ai. Departamentul tehnic este disponibil 24x7.

Uptime 99,9%

Folosim servere puternice, optimizate pentru PHP / MySQL / PostgreSQL, vor asigura disponibilitatea websitului dvs.

Transfer Site Gratuit

Nemultumit de serviciile actuale de hosting?
Iti mutam site-ul pe serverele noastre in mod gratuit. Indiferent de pachetul de gazduire web ales la noi, am optimizat resursele alocate fiecarui client astfel incat sa obtinem viteze de procesare superioare pentru toate pachetele de hosting disponibile.
Conexiuni multiple de pana la 10 GB pentru viteza, stabilitate si performanta indiferent de zona din care este accesat site-ul dvs.

gazduire web

Monitorizare si Management

Serverele ce gazduiesc contractele de gazduire web sunt monitorizate 24/7 de catre inginerii tehnicieni specializati.

optimizare seo

Securitate garantata

Fizic - serverele sunt gazduite in mediu controlat biometric, supravegheat video. Datele - copii de siguranta zilnic, protejate impotriva DDOS, Flood, Spam si Virusi.

Mentiune servicii gazduire website

Serviciul de gazduire web se adreseaza in special clientilor nostrii care apeleaza la serviciul de creare site web oferit de agentia noastra. Toate solicitarile venite din partea dvs vor fi procesate in cel mai scurt timp.

Imediat ce primim solicitarea din partea dvs veti primi pe email o factura prin serviciul Paypal aferenta pachetului achizitionat.

Activarea serviciilor de gazduire web se face imediat dupa confirmarea platii catre furnizor. Imediat dupa activarea serviciului nostru de gazduire website beneficiati in mod automat de suport pe toata perioada de gazduire achizitionata.