Cardul Revolut – card electronic sau fizic

Cardul Revolut este un card de debit cu ajutorul caruia poti plati online sau la magazinele din Romania si din strainatate. Cardul revolut poate fi electronic sau in format fizic la fel ca oricare alt card bancar.

Cardul Revolut este acceptat de majoritatea băncilor din lume. Prin intermediul său nu doar că vei putea efectua plăţi la POS-uri, dar vei putea retrage gratuit bani de la orice ATM.

Avantaje card Revolut

Revolut a luat amploare in ultimul timp datorita beneficilor aduse odata cu aplicatia Revolut dar si usurinta cu care poti transfera bani dintr-un cont Revolut in altul.

Cardul Revolut este de doua tipuri:

 • card electronic – doar in format electronic;
 • card fizic la fel ca oricare alt card bancar.

Un card Revolut fizic este mai avantajos decât un card online datorita faptuluica, prin intermediul lui vei putea efectua plăţi la orice magazin care deţine un POS. Mai mult, vei face plăţi contactless şi vei retrage numerar de la bancomatele băncilor, indiferent de moneda naţională, fără comisioane.

De regula si cu un card electronic atasat in Google Pay sau Apple Pay poti efectua plati in magazinele preferate fara a avea un card fizic dupa tine.

Cum comand un card fizic Revolut ?

Pentru a comanda un card fizic atasat la contul tau din Revolut trebuie sa aplici pasii urmatori odta ce te-ai logat in aplicatie:

 1. Accesează fila „Carduri” în aplicație.
 2. Apasă butonul „Ia-ți un card”.
 3. Alege 💳 „Card fizic” și tipul cardului tău.
 4. Creează codul tău PIN.
 5. Furnizează-ne adresa ta și finalizează comanda.

Citeste mai multe detalii despre modul prin care poti comanda un card Revolut fizic si ce taxe trebuie sa platesti pentru a avea un card Revolut – Vezi articol Comanda card fizic Revolut

Tipuri de Carduri Revolut

In functie de optiunile tale la Revolut avem posibilitatea de a ne alege cardul in functie de necesitati si optiunile personale dupa cum urmeaza:

 • Standard – este un cont gratuit in UK si un cont euro cu IBAN, poti retrage de la bancomat pana la 800 lei lunar si sa executi schimburi valutare de maxim 5.000 lei.
 • varianta Plus te costa 14,99 lei lunar, iar pe langa toate facilitatile gratuite vei mai beneficia si de: card personalizat, servicii clienti non-stop, rambursare bilete in unele conditii.
 • Premium implica un abonament de 29,99 de lei lunar si include printre altele: retrageri de la bancomat in limita a 1.600 lei lunar, livrate gratuita a cardului, schimb valutar nelimitat in timpul saptamanii, asigurare medicala si pentru bagaje cand calatoresti.
 • Metal este varianta de lux a Cardului Revolut, cu un abonament ce te costa 54,99 de lei. Cu aceasta optiune poti retrage pana la 3.000 de lei de la bancomat lunar, ai un card exclusiv Metal si cashback la plata cu cardul, plus alte beneficii la calatoriile in strainatate.

Cardul Revolut Premium elimina unele dintre limitele asociate cardului standard gratuit si adauga cateva beneficii noi:

 • Nu exista valori sau limite de volum pentru tranzactiile valutare;
 • Cardul vine cu o indemnizatie de retragere gratuita de la bancomat de 1600 lei pe luna.
 • In calitate de client Premium beneficiati, de asemenea, de asigurare medicala gratuita / asigurare intarzieri de zbor / pierdere a bagajelor, de livrare gratuita la nivel global;
 • Asistenta exclusiva pentru clienti 24/7 si promotii exclusiv Premium, in plus fata de tot ce este inclus in contul standard.

Una dintre avantajele aplicatiei Revolut  este acela ca, Revolut va permite sa cheltuiti bani din contul dvs atunci cand plecati in strainatate fara taxe in diferite valute.

Avantajele principale ale cardului sau aplicatiei Revolut sunt:

• cursul de schimb este avantajos;
• transfer rapid în alte conturi;
• se pot crea carduri virtuale pentru plăți unice.

Revolut este un produs tehnologic lansat de o companie britanică în anul 2015, cu scopul de a oferi servicii de operare online unice.In preent la nivel mondial, sunt peste 18 milioane de utilizatori Revolut iar numarul lor tot creste.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *