Cont Revolut – Comanda gratuit un card Revolut

Revolut este cea mai populara aplicatie finaciara devenita de curand in mod oficial banca conform cu ultimele date oficiale. Revolut Bank UAB este o bancă specializată, înființată în Republica Lituania. Revolut Bank UAB oferă servicii de credit, plăți, cont curent și cont de depozit la vedere.

Ne propune, in cadrul acestui articol sa analizam modul prin care poti obtine un card Revolut gratuit si cum poti sa comanzi un card Revolut atasat la contul tau Revolut. Revolut Bank UAB este acreditată de Banca Centrală Europeană și reglementată de Banca Națională a Lituaniei.

Deschide un cont Revolut gratuit

Pentru a beneficia de serviciile Revolut este necesar in primul rand sa iti deschizi un cont Revolut in mod gratuit de oriunde doresti tu.

  1. Descarca aplicatia Revolut pentru dispozitivul tau mobil;
  2. Creaza un cont gratuit Revolut prin care atasezi o adresa de email valabila plus numarul de telefon pe care vei primi si un SMS de confirmare.
  3. Finalizeaza procesul de deschidere cont Revolut gratuit.

Trimiți și primești bani în 29 de monede, fără comisioane ascunse. În plus, transferurile între prietenii de pe Revolut sunt întotdeauna instantanee și gratuite. Platile se fac instant intre conturile Revolut astfel numai trebuie sa astepti dupa bani nici macar o secunda.

Aplicatia Revolut iti ofera informatii detalitate despre contul tau si modul cum ai cheltuit banii din contul Revolut.

Organizează-ți abonamentele de pe Revolut, urmărește-ți cheltuielile și vezi unde poți face economie.

Carduri pentru aplicatia Revolut

Odata ce ai un cont Revolut ai acces la card gratuit virtual insa poti comanda un card gratuit si pentru al folosi fizic.

  • Card virtual, configurat din aplicație;
  • Card fizic livrat acasă prin curier poștal, în anumite codiții de eligibilitate.

Comanda card Revolut

Poti comanda gratuit un card Revolut fara sa platesti abonament lunar ;la Revolut insa  vei plăti o taxă de livrare de 25 de lei.

De regula poti activa gratuit un card virtual pe care să-l adaugi apoi în Apple sau Google Pay. Cardul virtual se poate folosi atunci cand plătești cu telefonul mobil intr-un magazin.

Schimb valutar Revolut

Revolut vine cu o inbunatatire reala pentru utiliatorii care doresc sa schimbe bani prin aplicatia Revolut.

Descoperă instrumente care te ajută să-ți gestionezi schimburile valutare în orice moment. Ia decizia finală cu transparență financiară. Revolut este ideal pentru calatoriile in vacanta sau catre destinatii unde ai neaparat de facut tranzactii in moneda locala.

Iti recomandam sa urmaresti si: Aplicatia NEOBT de la Banca Transilvania

schimb valutar revolut

Carduri Revolut disponibile in aplicatie

  • Standard – este un cont gratuit in UK si un cont euro cu IBAN, poti retrage de la bancomat pana la 800 lei lunar si sa executi schimburi valutare de maxim 5.000 lei.
  • varianta card Revolut Plus te costa 14,99 lei lunar, iar pe langa toate facilitatile gratuite vei mai beneficia si de: card personalizat. Retrage în fiecare lună până la 800 lei fără comision de la bancomatele din rețeaua noastră internațională. Apoi, ai doar un comision de 2% per retragere
  • Premium implica un abonament de 29,99 de lei lunar si include printre altele: retrageri de la bancomat in limita a 1.600 lei lunar, livrate gratuita a cardului, schimb valutar nelimitat in timpul saptamanii, asigurare medicala si pentru bagaje cand calatoresti.
  • Metal este varianta de lux a Cardului Revolut, cu un abonament ce te costa 54,99 de lei. Cu aceasta optiune poti retrage pana la 3.000 de lei de la bancomat lunar, ai un card exclusiv Metal si cashback la plata cu cardul, plus alte beneficii la calatoriile in strainatate.


transfer revolut carduri

Securitate carduri Revolut

Cand vine vorba de securitatea conturilor sau despre securitatea unui card, Revolut implementeaza nenumarate fucntii prin care se pot gestiona toate cardurile atasate aplicatiei Revolut.

Totul este în aplicație, în mâinile tale. De la blocarea cardului, la limite de cheltuieli, activează-le sau dezactivează-le cu o atingere de buton.

Cardul Revolut este preferat de clientii cu varste intre 25 si 44 de ani, intr-un procent de 59,3%, urmati de cetateni din categoria 18 – 24 de ani cu un procent de 16,3%, iar cei de peste 45 de ani intr-un procent de 20,8%.

Banii tăi sunt protejați cu o schemă de garantare a depozitelor, garantată de compania de stat lituaniană Deposit and Investment Insurance.

Clienții care accesează Revolut prin aplicația mobilă trebuie să ofere un cod PIN, o parolă SAU date biometrice (de ex. amprenta sau recunoașterea facială) ȘI o parolă unică trimisă prin SMS.

Clienții care trimit bani prin Revolut folosind aplicația desktop parcurg procesul de autentificare prin trimiterea unei notificări spre aplicația mobilă. Apoi, clientul confirmă solicitarea de conectare prin aplicația mobilă, înainte ca plata să meargă mai departe.

Revolut castiga tot mai mult teren iar acum poti comanda card revolut gratuit platind doar taxa de livrare prin curier. Simplu rapid si eficient pentru toti cei ce doresc sa foloseasca aplicatia Revolut.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *