NeoBT Aplicatie Internet & Mobile Banking Banca Transilvania

NeoBT este o aplicatie dezvoltata de Banca Transilvania pentru clientii sai. Odata ce ai NeoBT instalata pe dispozitivul tau mobil, ai acces online la conturile tale BT, dar și la conturile tale deschise la alte banci precum: ING, Unicredit, BCR, Revolut, Libra Internet Bank sau Alpha Bank . 

NeoBT este aplicatia mobila de la Banca Transilvania menita sa inlocuiasca treptat aplicatia BT24 insa pana in acest moment nu se stie exact cand se va intampla acest lucru. NeoBT se regasete in magazin Play de la Android si in App Store pe sistemele IOS.

Aplicatia NeoBT de la Banca Transilvania

Inainte de a vedea ce poti face cu aplicatia NeoBT trebuie sa spunem faptul ca, Banca Transilvania este cea mai mare banca din România, fiind înființată în anul 1993, la Cluj-Napoca, de un grup de oameni de afaceri locali, cu 79% capital românesc și 21% străin.

Ca orice banca care se respecta si isi respecta clientii, Banca Transilvania a dezvoltat facilitati online pentru acces la contul tau de client sau modalitati de transfer rapid de capital catre diverse banci sau entitati.

Ce poti face cu NeoBT

Enumeram cateva elemente care te pot atrage atunci cand decizi sa treci la NeoBT:

  • curs Valutar BT – ai acces rapid la cursul valutar;
  • poti sa iti verifici contul sau conturile deschise chiar la alte banci;
  • poti efectua plati catre diverse persoane, conturi sau plati catre utilitati;
  • poti actualiza datele la Banca Transilvania;
  • Ai cel mai bun curs de schimb valutar direct din contul tau;
  • siguranta deplina cu aplicatia NeoBT

Aplicatia NeoBT iti propune NeoControl

Cel mai interesant lucru la acesta aplicate este modul prin care iti poti gestiona mai multe conturi deschise si la alate banci din Romania. O idee geniala prin care se pare ca poti avea controlul deplin asupra conturilor tale indiferent de banca la care ai deschise conturi.

NeoBT are optiuni de siguranta suplimentare si permite accesul in aplicatie pe baza de PIN, parola, amprenta sau recunoastere faciala.

Carduri asociate in NeoBT

Controlul absolut asupra cardurilor tale se poate face atat de simplu odata cu aplicatia NeoBT.  Acum detii tot controlul asupra cardurilor tale – le poți bloca sau debloca, poți schimba limitele tranzacțiilor și îți poti modifica PIN-ul direct din aplicație.

NeoBT are si o sectiune de Business care se adreseaza antreprenorilor sau firmelor mici si mijlocii. 

Cu NeoBT poti sincorniza datele de facturare prin SmartBill si totul devine simplu.

Poți cere direct din #neo emiterea de instrumente de debit: cecuri, bilete la ordin, cambii, ordine de retragere de numerar. Și poți administra la fel de online și la fel de simplu evoluția biletelor și a cecurilor. 

Btrl online devine din ce in ce mai simplu cu aplicatia NeoBT si cu siguranta te vei simtii mult mai bine odata ce vei instala aplicatia NeoBT a bancii Transilvania.

Nu uita cursul valutar Banca Transilvania este afisat direct in aplicatie si vei avea intradevar cea mai buna rata de schimb daca alegi sa faci o tranzactie de schimb valutar direct din aplicatie.

Poti constituii depozite la dtermen, depozite de economii direct din aplicatie si vei avea si cele mai bune dobanzi la depozitele realizate la Banca Transilvania.

Website Aplicatie oficiala:  neobt.ro

Cum descarca aplicatia NeoBT

Poti sa descarci gratuit app-ul din App StoreGoogle Play sau App Gallery.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *