Contact Revolut Romania – Centru de Suport clienti

Cum poti intra in contact cu cei de la Revolut Romania daca ai nevoie de asistenta in legatura cu aplicatia Revolut. Analizam modul si modalitatile prin care poti cere ajutor de la echipa de asistenta si contact Revolut Romania.

Revolut contact centru de suport clienti

Identificam conform cu datele oficiale 3 modalitati rapide de contact Revolut Romania dupa cum urmeaza:

 1. Contact Revolut pe chatul live direct din aplicatia Revolut;
 2. Contactează Revolut direct pe adresa de email: [email protected]
 3. Poți suna la o linie telefonică automatizată + 37052143608 numai pentru pobleme legate de acces la cont sau cardul Revolut.

Modalitatea de contact prin chatul din aplicația Revolut, iti permite accesul la un operator din centru de asistenta online. Pentru a face asta, trebuie să apeși pe Profilul tău (cercul din colțul din stânga sus) → Ajutor → Obține ajutor suplimentar și contactează-ne.

Revolut iti pune la dispozitie o pagina de asistenta si ajutor pentru toti clientii sai astfel orice problema poate avea raspunsul in centru de asistenta Revolut – vezi pagina de suport

Tranzactiile frauduloase se pot bloca rapid in aplicatie dupa cum urmeaza:

 • Accesează fila „Carduri” (pictograma cu card din colțul din dreapta sus) din aplicație;
 • Selectează cardul și alege opțiunea „Blochează”.

De regul adin aplicatia Revolut poti gestiona cu usurinta toate tranzactiile efectuate si poti accesa centru de asistenta si suport clienti.  Pentru a intra in contact cu cei de la Revolut iti recomandam chatul live iar daca esti client premium vei avea acces mai rapid la un operator Revolut.

Planuri tarifare Revolut Romania

 • Standart – complet gratuit fara costuri;
 • PLUS – 14,99 lei/luna – Bucură-te de beneficii suplimentare, cum ar fi suport cu prioritate și protecția achizițiilor zilnice, la un cost mai mic decât prețul unei cafele.
 • PREMIUM – 29,99 lei/luna – Alege-ți cardul Premium exclusiv și personalizează-l pentru a fi complet pe stilul tău;
 • METAL – 54,99 lei/luna – Ai o serie de beneficii si limite mai mari pentru orice tranzactie;
 • ULTRA – 220 lei/luna – Beneficii exclusive pe care le descoperi in fiecare luna cu cardul Revolut ULTRA.

Nu uita pentru a utiliza sau a intra in contact cu Revolut Romania poti parcurge etapele urmatoare exemplificate pe scurt mai jos:

 • Descarcă aplicația pentru iOSi sau pentru Android.
 • Deschide aplicația și conectează-te la contul tău Revolut. Dacă nu ai încă un cont, îți poți deschide unul în câteva minute rapid si fara prea multe batai de cap;
 • Apasă pe pictograma „Ajutor” din colțul din dreapta jos al ecranului. Aceasta arată ca un semn de întrebare în interiorul unui cerc.
 • Tastează întrebarea sau problema ta în bara de căutare sau selectează categoria din care face parte întrebarea în cauză.
 • Dacă nu găsești ceea ce cauți prin informațiile disponibile deja din documentație, apasă pe „Chat to us” pentru a începe o conversație cu un angajat de la centru de suport clienti Revolut.

Beneficii Revolut

 1. Deschiderea unui cont gratuita si rapida. Poti deschide un cont Revolut in doar cateva minute prin descarcarea aplicatiei Revolut si inregistrarea cu o adresa de email si un numar de telefon valid.
 2. Transferuri instantanee si gratuite intre conturile Revolut. Poti transfera bani intre conturile Revolut ale prietenilor tai instant si fara comisioane.
 3. Posibilitatea de a primi si trimite bani in 29 de monede fara comisioane ascunse. Revolut ofera rate de schimb valutar la cursul interbancar fara adaos, ceea ce poate ajuta la economisirea banilor la tranzactiile internationale.

Cu siguranta serviciul de suport si asistenta clienti Revolut din Romania va fi mai facil intrucat Revolut continua sa capete din ce in ce mai multi utilizatori si in tara noastra.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *