eMag Genius – Cont gratuit – abonament

eMag Genius este un serviciu oferit clientilor eMag, Fashion Days, Tazz sau FreshFul ce include transportul gratuit pentru anumite produse. eMag Genius are la baza un abonament lunar sau anual care permite anularea serviciului oricand doresti.

Avantajele unui cont eMag Genius

In cele ce urmeaza identificam pe scurt cateva din motivele pentru care ai putea sa alegi un abonament eMag Genius daca faci cumparaturile frecvent de la eMag:

  • Transport gratuit prin curier, pentru comenzi cu produse Genius livrate de eMAG, în valoare de cel puțin 100 de lei;
  • Retur Magic la easybox. Și fii atent, primești banii înapoi în maximum 30 de minute dacă ai achitat cu cardul salvat în contul tău;
  • Retur gratuit în 60 de zile. Primești 30 de zile în plus pentru a te hotărî dacă păstrezi produsele comandate;
  • Livrare gratuită în aplicația tazz, pentru comenzi de la restaurante, în valoare de cel puțin 75 lei.

Activeaza eMag Genius

Activarea este foarte simpla pur si simplu salvezi cardul în contul de client, activezi perioada de încercare și te bucuri gratuit de toate beneficiile Genius timp de 30 de zile.

La finalul perioadei de încercare, cardul tău va fi debitat cu suma de 99 lei, contravaloarea abonamentului Genius Anual sau 1990 lei, contravaloarea abonamentului Genius Lunar. Ai toate beneficiile disponibile pe eMAG, Tazz, Fashion Days și Freshful.

Dezabonare eMag Genius

Dacă ai un abonament eMAG Genius și nu mai vrei să beneficiezi de serviciul acesta, poți să te dezabonezi oricând, direct din contul tău de client.

Pentru dezabonare eMag Genius intra in conutl tau de unde vei accesa din meniul “Contul meu”, care se găsește în partea dreaptă sus a ecranului. Aici, trebuie să selectezi opțiunea “Genius”, care îți va deschide o pagină cu toate detaliile abonamentului tău.

Derulează pagina până în jos, unde vei găsi un text care spune într-un mod similar: “Dacă nu mai dorești prelungirea abonamentului, poți să renunți oricând de aici.” 

eMag Genius este foarte util celor ce aleg sa faca cumparaturi frecvent de pe site-ul eMag, Fashion Days, Freshful sau Tazz.

Poti incerca Emag Genius gratuit pentru a testa serviciul astfel incat sa iti faci o parere despre aceasta optiune. Transportul gratuit este valabil doar pentru produsele ce sunt incluse in programul eMag Genius, de regula sunt semnalate pe site cu sigla Genius.

Poti incerca eMag Genius gratuit timp de 30 de zile dupa care poti anula serviciul sau poti sa te abonezi pentru a beneficia in continuare de acest serviciu de la eMag.

Pretul lunar al abonamentului eMag Genius este de 8,25 lei pe luna sau 99 de lei anual.

Urmareste modul de contact eMAG servicii relatii clienti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *