My Vodafone aplicatie utila clientilor Vodafone

My Vodafone este aplicatia mobila utila clientilor Vodafone in gestionarea contului de client Vodafone. Analizam functiile si modalitatile prin care poti beneficia la maxim de aplicatia My Vodafone.

Vodafone Romania ofera servicii de telecomunicatii mobile si fixe in Romania, fiind una dintre cele mai apreciate companii din Romania cand vine vorba de calitatea serviciilor oferite. Chiar daca in unele cazuri pretul abonamentelor este mai ridicat in unele situatii, calitatea serviciilor mobile este una de top.

Descarca My Vodafone aplicatie mobila

Pentru a beneficia de My Vodafone este necesar sa descarci si sa instalezi aplicatia din magazinele de aplicatii aferente dispozitivelor mobile in functie de sistemul de operare.

 • Pentru sistemul Android  poti sa descarci aplicatia My Vodofone din – Magazin Play
 • Telefoane iPhone sau dispozitivele IOS – App Store
 • Daca utilizezi Huawei  iti recomandam sa descarci aplicatia din AppGallery

Aplicatia My Vodafone iti ofera acces nelimitat in contul tau de client astfel vei avea acces la date precum:

 • vizualizare si plata facturi Vodafone;
 • servicii active pentru contul de client precum – servici de televiziune si internet, servicii mobile si roaming;
 • activare sau dezactivarea roaming Vodafone;
 • cost control pentru consumul de date fie in roaming sau pe cartela PrePay Vodafone.

Deasemenea aplicatia MyVodafone este utila in cazul in care doresti sa incarci o cartela Vodafone sau sa transferi un credit pentru un anumit numar de telefon. Tot prin intermediul MyVodafone ai acces la serviciul de relatii clienti Vodafone atunci cand soliciti ajutor si suport din partea operatorilor Vodafone.

Reincarcare numar prin My Vodafone app

 • Acceseză Meniu Rapid şi alege secţiunea Reîncarcă numărul unui prieten.
 • Completează numărul de telefon pentru care faci încărcarea, adresa de email, valoarea dorită şi alege modalitatea de reîncăcare Plată pe factură.
 • Pentru a face plata pe factură este necesară logarea în contul aplicației My Vodafone pe numărul de abonament pe care dorești facturarea.

Plata factura prin My Vodafone

My Vodafone iti faciliteaza accesul la factura curenta, factur ape care poti sa o platesti direct din aplicatie printr-un singur click dar si accesul la istoricul facturilor tale Vodafone.

Modalitati de plata Factura Vodafone:

 •  Plateste facura direct din contul tău MyVodafone – secțiunea Factura ta. Termenul de alocare pentru plățile din My Vodafone este de 3 zile lucrătoare. Dupa acest interval sau poat echiar mai devreme statusul facturi se va schimaba.
 • Poti sa platesti oricare factura Vodaofne si prin  Direct Debit sau intr-un magazinele Vodafone, cu numerar sau prin card. Va trebui să comunici casierului numele titularului, numărul de telefon sau numărul de factură
  la orice sucursală a băncilor BRD, BCR, Transilvania, Carpatica, UniCredit Ţiriac. Va trebui să prezinţi buletinul şi codul de abonat, seria şi numărul facturii şi suma de plată, pe care le poți afla dacă trimiţi un sms la *121#.
  cu cardul, direct de la ATM (bancomat)
 • la bancomatele GarantiBank, cu orice card de credit sau debit, emis de orice bancă;
 • la comercianții care au afișată sigla Paypoint. Termenul de alocare pentru plățile Paypoint este de 3 zile lucrătoare.

Functii esentiale My Vodafone

Orice aplicatie ofera functii si facilitati cheie menite sa ajute utilizatorul in plata servicilor daca este cazul sau sa ofere acces la diferite informatii utile. In cazul aplicatiei My Vodafone identificam in cele ce urmeaza pincipalele functii cheie care pot usura accesul la contul si relatia ta cu Vodafone Romania.

Principalele functii My Vodaone sunt:

 • Cu aplicatia My Vodafone ești mereu la curent cu ce și cât ai consumat;
 • Activezi sau dezactivezi oricând extraopțiuni atat pentru cartela Prepay cat si pentru anumite abonamente Tv sau abonamente de telefonie mobila;
 • Vezi detalii despre costurile suplimentare;
 • Achiți factura sau reîncarci cartela în doar 3 pași direct din aplicatia My Vodafone;
 • Activezi auto-reîncărcarea și stai fără griji;
 • Vezi factura Vodafone si istoricul facturilor aferente serviciilor Vodafone contractate de tine;
 • Ai super oferte la telefoane și dispozitive direct din aplicatie;
 • Beneficiezi de alegerea celor mai bune abonamente Vodafone;
 • Activezi sau dezactivezi oricând roaming Vodafone – un serviciu util pentru ce ce aleg sa calatoreasca dar sa beneficieze de serviciile mobile si internet mobil.
 • Poti intra in legatura cu serviciul de relatii cu clientii Vodafone pentru informatii utile despre abonamentul sau cartela ta Vodafone.

Printre beneficiile si noutatile utilizarii aplicatie identificam si cele mai bune oferte din shop-ul Vodafone cu acces rapid si util clientilor sai, din aplicația My Vodafone!

Cele mai bune oferte la reinoire abonament Vodafone

Intră în contul tău din aplicația My Vodafone, accesează zona cu informații despre abonamentul tău și mergi în secțiunea Dispozitiv. Aici, vei avea acces la cele mai tari oferte disponibile pentru tine la telefoane, la reînnoirea abonamentului.

In fiecare luna Happy Hour te așteaptă în Vodafone Happy. Stai cu ochii pe aplicație, căci te vei putea bucura de super beneficii în rețea sau de reduceri la brandurile tale preferate, în limita voucherelor disponibile.

În situația în care ai uitat parola contului tău My Vodafone, poti accesa pagina Intră în cont, apasă pe Ai uitat parola? și introdu adresa de e-mail sau numărul de telefon asociat contului tău, ca noi să te putem identifica și ajuta.

Cu un design nou si intuitiv aplictia My Vodafone este usor de folosit, utila in cazul in care ai de activat anumite servicii sau extraoptiuni. Recomandam sa aplici ultimele update-uri de securitate astfel incat sa beneficiezi de o aplicatie sigura si perfecta pentru tine.

Activare roaming prin My Vodafone

Pnetru a activa sau dezctiva serviciul de roaming Vodafone intra in aplicatie unde, in Meniul Rapid, secțiunea Roaming, găsești toate informațiile de care ai nevoie despre tarifele și beneficiile incluse în abonamentul tău, ca tu să îți poți activa serviciul de roaming înainte de o călătorie.

Cu un singur click poti activa sau dezactiva serviciul de roaming atunci cand calatoresti sa te intorci inapoi in tara.

Prin aplicatia My Vodafone găsești codul PUK asociat cartelei SIM în secțiunea Contul meu, meniul Setări. În felul acesta, știi unde să îl cauți în situațiile în care vei avea nevoie de el. In cazul in care ai probleme cu blocarea unei cartele Vodafone, codul PUK este util in astfel de situatii.

In cazul in care nu te descurci cu aplicatia sau ai nevoie de informatii suplimentare despre My Vodafone, poti urmarii modul de contact Vodafone serviciul de relatii clienti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *