Contact Vodafone relatii clienti

Contact Vodafone – Deranjamente si servicii cu clientii.

Vodafone Group Plc este o companie multinațională britanică de telecomunicații cu sediul în Londra, Marea Britanie. In cadrul acestui articol vom analiza si specifica posibilitatea si modalitatea de contact Vodafone Romania atunci cand doriti sa semnalati o problema tehnica sau cand doriti sa va abonati la serviciile companiei de telecomunicatii.

Vodafone contact Relatii clienti

Contact Vodafone serviciul de relatii cu clientii apelat de clienti Vodafone pentru informatii facturi, servicii contractate sau probeleme legate de factura Vodafone.

 • Contact pe WhatsApp: 0372.02.2222 -> https://myvdf.ro/Tobi-contact – TOBi, asistentul digital, disponibil 24/7. Prima optiune de contact Vodafone in anul 2024. Aici intri in legatura directa cu un operator Vodafone.
 • Contact call center: *222 / 0372.02.2222  Număr gratuit din rețeaua Vodafone;
 • Telefon Urgente servicii Vodafone:  *228 / 0372.02.2258 – Număr de urgența – Rezolvă solicitările urgente, în afara programului de lucru.

Departamentul Relații Clienți Vodafone pentru telefonie mobila, rezolvă orice solicitare referitoare la telefonia mobilă, pentru persoane fizice și juridice prin Ghidul Andreea sau cu ajutorul unui consultant.

*555 – Număr cu acces rapid la operator, disponibil non-stop, taxabil cu 0,65 euro pe apel indiferent de durata apel. Taxarea începe imediat după mesajul informativ cu privire la costul apelului.

Contact Vodafone Departament TV și Internet Fix

In cazul in care aveti probleme cu televiziunea de la Vodafone sau cu internetul fix puteti suna la numarul de telefon de mai jos.

Telefon Vodafone internet fix si TV: 031 / 1000 872 – Departamentul Relații Clienți Vodafone – Rezolvă orice solicitare legată de Internet fix, TV și voce fixa.

Deranjamente servicii TV Vodafone

 1. Lipsa semnal la televiziunea prin cablu – avarii locala sau avarie pe linia de fibra optica aferenta zonei dvs. De regula echipa tehnica se deplaseaza la locul sesizari prin identificarea la serviciul de asistenta Vodafone, a reclamatiei dvs.
 2. Semnal demodulat Vodafone – problemele pot aparea daca nu aveti un card SMART CI+ imperecheat cu dispozitivul dvs, cardul nu este introdus corect in slotul CI sau nu aveti un abonament ce va permite receptia canalelor criptate prin semnal demodulat;
 3. Receptie slaba – Pentru canalele HD este necesar sa avem o conexiune stabila cu un semnal puternic recomandat printr-o conexiune fibra optica. Semnalul se verifica de catre echipa tehnica astfel incat sa se stabileasca calitatea acestuia.
 4. Nu receptionezi toate programele din abonament? Verifica daca dispozitivul tau permite receptia Digitala si scanarea programelor s-a efectuat corespunzator.

Serviciul de televiziune si internet de la Vodafone va ofera posibilitatea de a avea accesa la toate programele tv din grila Vodafone si puteti beneficia de internet fix de mare viteza.

Pentru sesizari si deranjamente internet si TV Vodafone apelati numarul 031 / 1000 872

Deranjamente Vodafone servicii fixe

Ce probleme pot aparea atunci cand folosim serviciile companiei.

 • Probleme cu semnalul de telefonie mobila si internet mobil;
 • Serviciul de internet 3G/ 4G/ 4G+ nefunctional;
 • Probleme aplicatii mobile / TV  (MyVodafone,  4GTV+, Zonga, HBO GO, Vodafone Message +, Vodafone Meteo, Vodafone Call+, etc.)
 • Probleme legate de serviile de informatii facturi si plati.

* De mentionat este faptul ca, situatiile punctate ceva mai sus pot aparea rar sau in cazuri exceptionale. In cazul in care intampinati astfel de probleme nu ezitati sa sesizati Vodafone prin metodele specificate mai jos.

Cum te poti conecta la Roming in Vodafone

In ghidul urmator am selectat conexiunea la serviciul de roaming Vodafone pentru toti clientii acestui operator intrucat o serie de intrebari sunt adresate operatorilor din serviciul de relatii clienti Vodafone.

Poti seta activarea roaming Vodafone astfel:

 • automat (recomandat) sau
 • manual dacă: ai preferinţe pentru o anumită reţea, ai probleme cu găsirea reţelei sau dacă iniţiezi apeluri din apropierea graniţei

În mod obişnuit, telefonul selectează automat reţeaua cu cel mai puternic semnal. Verifică dacă telefonul este setat pe căutarea manuală a reţelei. Într-un asemenea caz ai la dispoziţie următoarele variante:

 • alegi manual o altă reţea din meniul telefonului, închizi şi reporneşti telefonul;
 • modifici setarea de tip manual în cea de tip automat şi telefonul va selecta singur reţeaua, aceasta fiind varianta recomandată.

Dacă în continuare nu funcţionează, este posibil să nu poţi selecta reţeaua din cauza calităţii semnalului zonei în care te afli.

Cum poti sa verifici costurile in Roming la Vodafone

Cand esti in roaming sau ai folosit serviciuld e roaming Vodafone poti verifca costul real astfel:

 • cu un simplu click in aplicația MyVodafone dacă ai un telefon cu sistem de operare Android sau iOS. Traficul în aplicație este gratuit.
 • În contul MyVodafone de pe site-ul mobil.

Îți poți verifica serviciul de Cost Control cu un apel gratuit la *123#, direct de pe telefonul mobil.

Cum pot vedea factura detaliata la Vodafone ?

Factura detaliata se poate trimite punctual, prin e-mail la adresa  [email protected]

Pentru a primi factura detaliata recurent, solicitarea se poate face:

 • Prin apel la 031-1000.872, număr apelabil gratuit în reţeaua Vodafone
 • Prin e-mail la adresa: [email protected]
 • In magazinele Vodafone din toata tara.

Factura detaliată nu implică costuri suplimentare din partea clientului iar modalitatea de solicitare factura detaliata la Vodafone este descrisa mai jos.

vodafone factura

Contact Vodafone serviciul facturare

Poti discuta cu un operator Vodafone detalii despre factura aferenta abonamentului tau, astfel daca sunt anumite neclaritati cu privire la serviciile facturate recomandam sa intrati in contact cu cei de la relatii clienti Vodafone. In ghidul de mai jos se poate vedea cum poti urmarii datele facturilor detaliate.

Modalitatea de solicitare a facturii detaliate:

 • Gratuit, prin contul My Vodafone (facturile din ultimele 6 luni)
 • Prin apel la 0372022222, număr apelabil gratuit în reţeaua Vodafone
 • Prin e-mail la adresa: [email protected] sau [email protected]

Iti recomandam sa urmaresti articolul nostru despre grila de programe Vodafone TV daca ai un contract activ cu Vodafone.

Recapitulam si sintetizam modul de contact Vodafone Romania prin numarul de Telefon Vodafone pentru diferite servicii si departamente in functie de nevoile personale:

 • – 0372.022.222 sau *222 (de pe telefonul mobil) pentru serviciile mobile;
 • – 0311000872 pentru serviciile fixe si TV;
 • – *222 (de pe telefonul mobil).

Serviciul de asistenta si suport Vodafone va ofera suport la toate solicitarile dvs iar in cazul in care sunt anumite probleme tehnice se va inregistra in sistem o sesizare cu un cod sau numar de identificare.

18 Comments

 1. Ce se întâmplă cu internetul de nu merge de 3 zile,in comuna Ciorani judetul Prahova?

 2. Au pus robotul sa ne duca la exasperare , noi dorim sa interactionam cu o persoana dar au setat totul in asa fel sa nu mai poti discuta cu un operator

 3. Buna ziua,intrebare :mai are rost sa aștept portarea numarului de telefon sau ma intorc la vechiul operator?M-i se pare inadmisibil cum se solutioneaza situatia mea!!!Pierd apeluri importante pentru ca nu se rezolva problema!!!

  1. Buna ziua

   Daca nu reusiti sa intrati in legatura cu operatorii Vodafone pentru solutionarea problemei dvs va sugeram sa alegeti un punct Vodafone pentru o interactiune mai rapida. Portarea numerelor de telefon in mod normal nu ar trebui sa dureze mult insa va sfatuim totusi sa interactionati cu serviciul de suport de la Vodafone pentru a solutiona aceasta problema.

 4. Net ul e foarte prost de la ei, azi toata ziua mi a mers greu si abia se incarca, si stai si juma de an sa raspunda cineva, de cand s au convertit e degeaba net ul de la ei, ma schimb de la ei oricum.

 5. De circa două luni nu sa schimbat modemului și de atunci nu am internet decât lângă modem.
  Am sesizat în repetate rânduri dar nu sa rezolvat problemă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *