Creare site prezentare – Creare website profesional

Creare site prezentare pentru orice tip de afacere. Fie ca vorbim despre o firma sau despre anumite servicii, site-urile de prezentare sunt tot mai prezente in mediul online. Venim in sprijinul clientilor nostrii cu solutii profesionale pentru crearea site-urilor web moderne si care pot ajunge usor in topul cautarilor pe Google.

Design modern

Creare site web cu design 100% responsive. Indiferent de dispozitivul cu care vei accesa site-ul, design-ul se va adapta in functie de rezolutia ecranului.

Creare site Profesional

Creare site cu design profesional la cele mai inalte standarde, folosind ultimele tehnologii din domeniu (HTML5 / CSS3 / JavaScript / PHP / MySQL)

Website optimizat 100%

Atunci cand veti apela la serviciul nostru de realizare site web veti beneficia in mod automat de si de serviciul de optimizare SEO. Procesul de optimizare SEO modern presupune multa analiza, marketing clasic, PR, comunicare.

realizare site

Servicii Creare site profesional modern

In procesul de realizare sau creare website folosim tehnologii moderne de ultima generatie astfel incat sa obtinem un site modern, complet functional si care sa obtina cele mai bune rezultate in domeniul de activitate.

Identitate vizuala unica

Design-ul unui site de prezentare reprezinta aspectul cel mai important pentru publicul tinta al proiectului. Alegem sa lucram cu cele mai bune companii din domeniu astfel incat sa implementam un design unic, configurat special pentru proiectul dvs.

Avand deja o forma grafica bine definita, designer-ul stabileste culorile website-ului, stilul temei web, font-ul folosit, animatiile si intercatiunea dintre elementele web.

porto

Creare site web responsive

Ce inseamna design responsive?
Web design responsive (RWD – eng. Responsive Web Design) este o tehnică de design a site-urilor web care face posibilă ajustarea automată a site-ului la dispozitivul folosit pentru accesarea site-ului.

Creare site 100% cu design responsive reprezinta elementul in jurul caruia vom adapta intregul continut al unui website. Adaptarea perfecta pe dispozitivele mobile este esentiala in procesul de creare site mai ales atunci cand urmarim sa obtinem cele mai bune pozitii in motoarele de cautare.

Site-urile repsonsive îmbunătățesc performața SEO – lucru confirmat atât de Google cât și de specialiștii SEO. In procesul de constructie website punem mare accent pe versiunea mobila mai ales ca, in prezent o mare parte din public folosesc dispozitive mobile.

Un website realizat cu un design de tip responsive corespunde noilor criterii de indexare anunțate de Google – mobile-first index.

creare site

Creare website 100% Google PageSpeed

Core Web Vitals reprezinta o serie de valori cheie (metrici), utilizabile de catre Google ca factori de ranking cu scopul imbunatatirii experientei utilizatorului pe paginile unui website.

Scopul Google este acela de a-i directiona pe utilizatori catre site-uri web care ofera experienta de utilizare mai buna, prin favorizarea paginilor cu timp de incarcare scurt si o stabilitate a elementelor vizuale din cadrul paginilor.

Prin procesul de creare site web punem accent pe acest aspect astfel incat site-ul tau sa se incarce rapid si sa apara rapid in paginile Google.

Realizare website 100% Google PageSpeed – retapitare-canapele.eu

Consultanta si analiza realizare site

In analiza proiectului echipa noastra va ofera toate detaliile pentru demararea procesului de creare website. Venim in spijinul dvs cu o analiza dedicata domeniului dvs de activitate astfel incat sa va oferim solutii unice care sa va propulseze rapid in mediul online.

Web design personalizat

Un website modern are la baza un design unic capabil sa ofera vizitatorilor o experienta placuta si o interactiune pe masura. Fiecare proiect realizat de echipa noastra are la baza un design personalizat pentru fiecare client.

Folosind tehnologii precum HTML, CSS, JavaScript, PHP sau MySQL oferim solutii de proiectare inteligente pentru site-urile de prezentare lansate in mediul online.

Creare Website securizat SSL

Protocolului HTTPS este activat pentru toate site-urile realizate de echipa noastra. Securitatea site-urilor reprezinta un aspect foarte important pentru orice agentie de web design.

Creare site cu incarcare rapida

Exigentele si noile standarte de incarcare a site-urilor web ne fac sa folosim cele mai bune optiuni atunci cand vine vorba de optimizarea vitezei de incarcare a unui website. Proiectam site-uri web asigurand optimizarea tuturor elementelor din componenta noului website

website speed

Resurse software premium

Integram cu succes programe software performante cu ajutorul carora putem obtine viteze de incarcare net superioare celorlalte site-uri web.

Gazduire web premium

Toate site-urile gazduite pe serverele noastre au din start un avantaj in fata concurentei. Am optimizat toate pachetele de web hosting pentru viteza maxima. Alocam resurse premium pentru fiecare cont gazduit la noi.

Creare site prezentare cu panou de administrare

Folosim pentru constructia site-urilor web, o platforma de tip CMS (Content Management System) care dispune de un panou de administrare simplu si intuitiv.
Creare site cu Panoul de control care va ofera acces la editarea continutului web si va da posibilitatea sa adaugati, modificati continutul de pe site. Usor de folosit panoul de administrare a site-ului dvs este la indemana oricui doreste sa isi administreze singur paginile din cadrul unui website.

Panou de administrare

Site-urile realizate de echipa naostra au in componenta panou de administrare usor si intuitiv.

Administrare continut

Cu ajutorul panoului de control ai posibilitatea de a crea un numar nelimitat de pagini sau articole de blog. Editezi usor orice pagina sau articol din cadrul site-ului tau. Poti adauga functii suplimentare in site daca este necesar.

Adauga usor imagini si texte pe site

Oricand poti adauga imagini noi pe site, poti crea galerii de imagini sau poti posta un videoclip oriunde in pagina. Panoul de control iti da cces deplin asupra site-ului tau.

Website cu design 100% optimizat

Toate site-urile construite de echipa noastra sunt optimizate SEO si respecta toate standartele de performanta actuale. Continutul web este adaptat cerintelor actuale din piata.

Creare website optimizat SEO

Acordam o deosebita atentie procesului de optimizare SEO pentru fiecare pagina creata.  Facem o cercetare complexa ale cuvintelor cheie, dintre care le vom alege doar pe cele mai relevante si mai potrivite cu domeniul dvs. de activitate. Serviciile SEO sunt printre cele mai eficiente strategii din punct de vedere al costurilor si sunt incluse in etapele de creare website.

Audit si analiza SEO

Apleand la serviciul realizare site, beneficiati in mod gratuit de analiza SEO si potentialul cuvintelor cheie in jurul carora vom crea continut in pagini. Redactarea textelor se va face automat respectand toate cerintele actuale din domeniu.

Optimizare SEO On-page

Aceasta etapa face referire la optimizarea corecta a titlurilor paginilor, meta description”, dar si in alte elemente principale ale site-ului precum heading-urile (H1, H2, … ,H5) cat si descrierea alternativa a imaginilor (ALT tag).

Campanii de promovare online

Odata optimizat corect un website urmatorul pas il reprezinta promovarea online. Indiferent de cerințele afacerii tale, echipa noastra va gandi o strategie de promovare prin Google Ads pentru a genera rezultatele de care ai nevoie.

optimizare seo

* Toate website-urile realizate de noi, sunt optimizate SEO si sunt gata sa performeze in mediul online dupa o promovare eficienta.

Realizare website pe platforma Content Management System

Folosim WordPress in procesul de creare a site-urilor web de prezentare. Pentru un website puternic si stabil alegem sa lucram intotdeauna cu programe software premium.

WordPress este cel mai popular CMS datorită optiunilor simple de a utiliza platforma. Oferă posibilitatea de a instala diferite teme, design-uri presetate.
Cu ajutorul wordpress putem dezvolta site-uri complexe, site-uri de prezentare, bloguri sau chiar magazine online.

Folosim doar teme (themes) premium folosite de milioane de utilizatorii din intreaga lume. Configuram cu succes cele mai exigente cerinte din partea clientilor nostrii.

Va invitam sa urmariti cum ar putea sa arate un website construit in wordpress in functie de tematica aleasa, accesand platforma: themeforest.net

Construim si dezvoltam site-uri wordpress

Alegem sa folosim cele mai bune practici pentru constructia unui website profesional, complet optimizat pentru performanta. Integram cu succes cele mai populare module de la wordpress, module cu ajutorul carora vom dezvolta site-ul dvs.

wordpress

Realizare site alaturi de Elementor

Folosim in constructia site-urilor web cel mai popular plugin la nivel mondial Elementor.

Ce este Elementor ?
Elementor este un page builder (constructor de pagini) pentru site-urile create prin platforma WordPress. Cu ajutorul acestui plugin putem construii pagini web unice, ce au elemente dinamice, moderne si esentiale pentru proiectele dezvoltate de web designer.

Creare website cu design unic

Abordam intr-un stil unic fiecare proiect online propus spre realizare astfel incat sa realizam un design unic, placut si potrivit pentru identitatea companiei sau firmei dvs.

Creăm pagini web la cele mai noi standarde în domeniu, cu softuri moderne și pe platforme stabile. Ne asigurăm că sunt folosite tehnici de ultimă oră pentru a realiza un design unic, modern si fiabil in timp.

Un design bine conturat atrage de la sine mai multi vizitatori iar increderea in serviciile oferite de un website bine structurat cu design placut este una mult mai buna comparand rezultatele recente dintre un website clasic si unul modern cu design responsive.

elementor

Website mobile frendly

Indiferent de modul in care este accesat site-ul realizat de echipa noastra, se va afisa corect pe toate dispozitivele media.
Internetul este accesat din ce în ce mai mult de pe dispozitive mobile iar acest lucru este prioritar in momentul in care apelam la serviciul de realizare site.

Testeaza daca site-ul tau este mobile frendly: Mobile Frendly TEST.

Realizare site profesional cu design 100% responsive folosind tehnologii HTML5 / CSS3 / JavaScript / PHP / MySQL Servicii profesionale pentru realizarea site-urilor.

design responsive