Creare site web de prezentare

Creare site web de prezentare pentru orice tip de afacere. Fie ca vorbim despre o firma sau despre anumite servicii, site-urile de prezentare sunt tot mai prezente in mediul online. Venim in sprijinul clientilor nostrii cu solutii profesionale pentru crearea site-urilor web moderne si care pot ajunge usor in topul cautarilor pe Google.
check

Design modern

Iti oferim un site web cu un design 100% responsive. Indiferent de dispozitivul cu care vei accesa site-ul, design-ul se va adapta in functie de rezolutia ecranului.
check

Website profesional

Creare site cu design profesional la cele mai inalte standarde, folosind ultimele tehnologii din domeniu (HTML5 / CSS3 / JavaScript / PHP / MySQL)
check

Website optimizat 100%

Atunci cand veti apela la serviciul nostru de realizare site web veti beneficia in mod automat de si de serviciul de optimizare SEO. Procesul de optimizare SEO modern presupune multa analiza, marketing clasic, PR, comunicare.

Solutii de creare site web modern

In procesul de constructie website folosim tehnologii moderne de ultima generatie astfel incat sa obtinem un site modern, complet functional si care sa obtina cele mai bune rezultate in domeniul de activitate.

Identitate vizuala unica

Design-ul unui site de prezentare reprezinta aspectul cel mai important pentru publicul tinta al proiectului. Alegem sa lucram cu cele mai bune companii din domeniu astfel incat sa implementam un design unic, configurat special pentru proiectul dvs.

Avand deja o forma grafica bine definita, designer-ul stabileste culorile website-ului, stilul temei web, font-ul folosit, animatiile si intercatiunea dintre elementele web.

Creare website responsive

Ce inseamna design responsive?
Web design responsive (RWD - eng. Responsive Web Design) este o tehnică de design a site-urilor web care face posibilă ajustarea automată a site-ului la dispozitivul folosit pentru accesarea site-ului.

100% design responsive reprezinta elementul in jurul caruia vom adapta intregul continut al unui website. Adaptarea perfecta pe dispozitivele mobile este esentiala in procesul de creare site mai ales atunci cand urmarim sa obtinem cele mai bune pozitii in motoarele de cautare.

Site-urile repsonsive îmbunătățesc performața SEO - lucru confirmat atât de Google cât și de specialiștii SEO. In procesul de constructie website punem mare accent pe versiunea mobila mai ales ca, in prezent o mare parte din public folosesc dispozitive mobile.

Un website realizat cu un design de tip responsive corespunde noilor criterii de indexare anunțate de Google – mobile-first index.
Website 100% profesional

Creare site web profesional

Consultanta si analiza proiect

In analiza proiectului echipa noastra va ofera toate detaliile pentru demararea procesului de creare website. Venim in spijinul dvs cu o analiza dedicata domeniului dvs de activitate astfel incat sa va oferim solutii unice care sa va propulseze rapid in mediul online.

Web design personalizat

Un website modern are la baza un design unic capabil sa ofera vizitatorilor o experienta placuta si o interactiune pe masura. Fiecare proiect realizat de echipa noastra are la baza un design personalizat pentru fiecare client.

Folosind tehnologii precum HTML, CSS, JavaScript, PHP sau MySQL oferim solutii de proiectare inteligente pentru site-urile de prezentare lansate in mediul online.

Website securizat SSL

Protocolului HTTPS este activat pentru toate site-urile realziate de echipa noastra. Securitatea site-urilor reprezinta un aspect foarte important pentru orice agentie de web design.
Site web cu viteza de incarcare rapida
Exigentele si noile standarte de incarcare a site-urilor web ne fac sa folosim cele mai bune optiuni atunci cand vine vorba de optimizarea vitezei de incarcare a unui website. Proiectam site-uri web asigurand optimizarea tuturor elementelor din componenta noului website.
check

Resurse software premium

Integram cu succes programe software performante cu ajutorul carora putem obtine viteze de incarcare net superioare celorlalte site-uri web.
check

Gazduire web premium

Toate site-urile gazduite pe serverele noastre au din start un avantaj in fata concurentei. Am optimizat toate pachetele de web hosting pentru viteza maxima. Alocam resurse premium pentru fiecare cont gazduit la noi.

Creare site web cu panou de administrare

Folosim pentru constructia site-urilor web, o platforma de tip CMS (Content Management System) care dispune de un panou de administrare simplu si intuitiv.
Panoul de control va ofera acces la editarea continutului web si va da posibilitatea sa adaugati, modificati continutul de pe site. Usor de folosit panoul de administrare a site-ului dvs este la indemana oricui doreste sa isi administreze singur paginile din cadrul unui website.
site de prezentare

Administrare continut

Cu ajutorul panoului de control ai posibilitatea de a crea un numar nelimitat de pagini sau articole de blog. Editezi usor orice pagina sau articol din cadrul site-ului tau. Poti adauga functii suplimentare in site daca este necesar.
complet

Adauga usor imagini sau video

Oricand poti adauga imagini noi pe site, poti crea galerii de imagini sau poti posta un videoclip oriunde in pagina. Panoul de control iti da cces deplin asupra site-ului tau.

Creare website pe platforma Content Management System

Folosim Wordpress in procesul de creare a site-urilor web de prezentare. Pentru un website puternic si stabil alegem sa lucram intotdeauna cu programe software premium.

WordPress este cel mai popular CMS datorită optiunilor simple de a utiliza platforma. Oferă posibilitatea de a instala diferite teme, design-uri presetate.
Cu ajutorul wordpress putem dezvolta site-uri complexe, site-uri de prezentare, bloguri sau chiar magazine online.

Folosim doar teme (themes) premium folosite de milioane de utilizatorii din intreaga lume. Configuram cu succes cele mai exigente cerinte din partea clientilor nostrii.

Va invitam sa urmariti cum ar putea sa arate un website construit in wordpress in functie de tematica aleasa, accesand platforma: themeforest.net

Construim si dezvoltam site-uri wordpress

Alegem sa folosim cele mai bune practici pentru constructia unui website profesional, complet optimizat pentru performanta. Integram cu succes cele mai populare module de la wordpress, module cu ajutorul carora vom dezvolta site-ul dvs.
Cat costa un site de prezentare ?
Pretul unui site de prezentare variaza in functie de complexitatea proiectului cerut, numarul de pagini create si optimizate (optimizare seo, optimizare google page speed).
Pretul afisat pe site poate fi negociat in functie de necesitatile dvs.
* Pretul exprimat are rol informativ pretul final poate fi mai mic sau mai mare.
* Preturile exprimate pot fi supuse unor promotii iar clientii nostrii pot beneficia de reduceri pentru serviciile oferite de expo media.
Portofoliu