Creare site web cu design responsiv

Serviciul de creare site web se adreseaza tuturor persoanelor ce doresc sa isi expuna imaginea online pe internet. Asiguram un serviciu complet ce are la baza realizarea site-urilor pe platforme stabile, performante si in pas cu cea mai noua tehnologie web.

creare site web
web design

FUNCTII MULTIPLE IN WEBSITE

Adaptam fiecare site nou creat la cele mai noi tehnologii, urmarind implementarea corecta a tuturor functiilor esentiale din website.

Tehnologii moderne pentru siteul Tau:

 1. Design Responsiv
 2. Multiple style and color selector
 3. Typografie si stiluri la alegere
 4. Imagini optimizate SEO
 5. Continut web de calitate optimizat SEO
 6. Aplicatii moderne cu functionalitati multiple
creare website profesional

Optiuni multiple pentru constructie HEADER

HEAD1
head 9
header 11
header 12

WPBakery Page Builder reprezinta cel mai avansat sistem de management al continutului web va fi instalat si configurat pe website-ul tau. Pregateste-te sa ai parte de o experienta vizuala de neuitat performand alaturi de WPBakery Page Builder.

Functii implementate:

 1.  Optiuni nelimitate in crearea designului web;
 2.  Design responsiv;
 3.  SEO Frendly;
 4.  Performanta Google Page Speed
 5.  Compatibil cu WordPress 5.0
 6.  Drag and Drop

Website-urile construite de Expo Media beneficiaza de plugin in mod automat, licenta de functionare fiind achizitionata odata cu tema propusa pentru implementare in crearea site-ului web. Licenta plugin-ului se poate achizitiona si individual in functie de necesitatile fiecaruia.

WPBakery Page Builder

SLIDER REVOLUTION reprezinta cel mai inovator plugin pentru WORDPRESS, cu ajutorul caruia putem construi cel mai impunator continut web. Configurarea plugin-ului se poate face de echipa noastra oferindu-va suport GARANTAT pentru continutul site-ului dvs.

Optiuni SLIDER REVOLUTION:

 1.  Design responsiv;
 2.  Se pot realiza slidere nelimitate;
 3.  Functii multiple precum efecte, stiluri de font, background etc;
 4.  Compatibil cu WordPress;
 5.  Drag and Drop;
 6.  Constructie site Expo Media – plugin inclus.
slider revolution

Creare site web la cele mai accesibile preturi de pe piata!
Expo Media realizeaza site-uri web cu un design profesional pentru persoane fizice, firme ce doresc sa isi expuna imaginea pe internet. Realizam site-uri web ce au la baza o structura personalizata in functie de domeniul de activitate a fiecarui client.
Fiecare site realizat de echipa noastra beneficiaza de un design adaptat cu nevoile dumneavoastra, avand la baza un design modern construit cu cea mai noua tehnologie web, unde implementam functii avansate de dezvoltare online.

Serviciul de realizare site web mai impune folosirea si implementarea unor functionalitati ce permite adaptarea site-ului web pe orice dispozitiv media modern astfel incat afacerea dumneavoastra sa atinga tinta dorita.

creare site web

Implementam cu succes cele mai populare teme WordPress pentru un design modern cu facilitati multiple. Site-ul tau va avea un design unic, modern si optimizat pentru toate dispozitivele media cu care-l vei accesa. Serviciul de realizare site web include un studiu de piata pentru a dezvolta un site web performant di adaptat nevoilor clientiilor nostrii.

icon

Web Design

Realizam site-uri web profesionale folosind teme si plugin-uri de top. Afisarea dinamica a site-ului pe orice dispozitiv se va adapta fara a deforma continutul si permite accesul la continutul dumneavoastra de pe tableta, laptop, smartphone sau desktop.

icon

Administrare web

Fiecare site construit de echipa noastra contine panou de administrare intuitiv si poate fi administrat individual sau il putem administra noi. Realizam saptamanal update-uri la programele instalate pe site-uri astfel incat sa asiguram functionalitatea in parametri optimi ai site-ului.

optimizare SEO

Optimizare SEO

Optimizarea SEO este esentiala pentru a dezvolta un website in mediul online. In acest sens echipa noastra realizeaza in mod obligatoriu o, optimizare SEO pentru fiecare site realizat intrucat, realizata in mod corect va asigura succesul afacerii dumneavoastra in mediul online.

Start WEB
Design responsiv
Logo inclus
Pagini incluse +7
Platforma WordPress
Optimizare SEO inclusa
Sitemap inclus
Plugin standart
Suport 6 luni
Gazduire web
Certificat SSL
Actualizare software
Premium WEB
Design responsiv
Logo inclus
Pagini incluse +20
Platforma WordPress
Optimizare SEO inclusa
Sitemap inclus
Plugin PREMIUM
Suport 12 luni
Gazduire web
Certificat SSL
Actualizare Software
Magazin online
Design responsiv
Logo inclus
Produse incluse +400
Platforma WordPress
Optimizare SEO inclusa
Sitemap inclus
Plugin PREMIUM
Suport 12 luni
Gazduire web
Certificat SSL
Actualizare software