Promovarea web este foarte dinamica si in continua schimbare de la an la an sau chiar in timp mult mai scurt. Promovarea unui site in mediul online se face prin campanii de publicitate Google AdWords, in retelele social media sau prin intermediul blogurilor. Actualizarea continutului frecvent mentine site-ul in pozitiile fruntase dupa ce campania de publicitate s-a incheiat.

adword

Campanii publicitare Google AdWords

Expo-Media gestioneaza campaniile Google AdWords prin:
– analiza pietei online
– potentialul cuvintelor cheie
– definirea costurilor
– analiza graficului de performanţă
– optimizarea si gestionarea costurilor pe cuvintele cheie eligibile
– oportunitati de crestere a potentialului unei campanii in curs
– analiza rapoartelor zilnice

Campanii de publicitate pentru noul tau site! Consultanta specializata in realizarea campaniilor google adwords, pentru a atinge rezultate maxime.
Fiecare camapanie este optimizata in functie de bugetul Tau

Optimizare SEO

Toate site-urile din portofoliul nostru sunt optimizate SEO, pentru a atinge rezulate maxime odata cu inceperea unei campanii de promovare a site-ului web.
[su_service title=”De stiut !” icon=”icon: bullhorn” icon_color=”#164373″ size=”38″]
Inainte de inceperea unei campanii publicitare va trebui sa ne asiguram ca, site-ul este bine optimizat respecatand toate criteriile si cerintele actuale. Campaniile publicitare prin Google AdWords urmaresc si cresterea potentialului unui site dupa incheierea promovari, astfel incat sa reusim sa atingem pozitii fruntase si dupa promovare.

Prezenta in retelele sociale a devenit obligatorie si aici vorbim de Facebook , Twiter, Google Plus, Youtube plus multe altele. Odata ce avem o promovare si in retelele sociale, succesul unei pagini devine unul garantat dar trebuie din nou mentinut si dupa incheierea promovari.

Utilizarea elementelor vizuale in campaniile de marketing !
Filmuletele video, podcast-urile sau infograficele sunt foarte eficiente atunci cand lansam un produs si dorim sa-l promovam. Postarea unui filmulet video reprezentativ pentru afacerea dumneavoastra, devine una dintre cele mai eficiente metode de promovare intrucat mentine interactiunea directa a vizitatorului cu afacerea promovata.

[su_service title=”Nu recomandam” icon=”icon: minus-circle” icon_color=”#164373″ size=”38″]Nu recomandam o campanie publicitara agresiva si rapida pentru un site nou, intrucat poate aduce penalizari in cautari.
De evitat:
– link exchange excesiv, procent mare de linkuri site-wide (blogroll sau footer)
– promovare excesiva in directoare
– procent foarte mare al unui anumit tip de linkuri