Apeland la serviciul Relocare web vom transfera toate fisierele, bazele de date de la actualul furnizor de servicii la noul tau furnizor de servicii hosting.

Clienti ce doresc sa isi mute un site la un nou furnizor pot apela cu incredere la serviciul nostru, pentru a nu exista intreruperi pe perioada transferului.

Vom avea grija sa mentinem orice configuratie personalizata creata pentru site-ul dumneavoastra iar dupa ce transferul a fost finalizat tot ce aveti dumneavoastra de facut este sa modificati DNS-urile sau le vom modifica noi dapa ne permiteti accesul, astfel incat transferul sa fie cat se poate de transparent si fara intreruperi.

Serviciul nostru functioneaza numai pentru transferurile intre servere care folosesc platforma cPanel, CyberPanel sau Plesk Panel.

Ne pare rau dar nu putem oferi migrare pentru alte platforme.

In cazul in care sunt erori de cod site-ul nu se va transfera pana la remedierea oricaror tip de erori.

Intrucat piata de servicii tip hosting, a devenit foarte variata, avem posibilitatea sa alegem dintr-o multitudine de oferte de gazduire web. De foarte multe ori se intampla ca serviciul platit sa nu functioneza la capacitatea maxima si din acest motiv alegerea unui nou furnizor devine prioritara.

Atunci cand alegeti sa deschideti un site este important sa stiti ce pachet de gazduire alegeti!

Cel mai frecvent serviciu de hosting este Gazduirea web tip Sharing.

Recomandat pentru site-uri mici, medii, medii spre mari cu trafic mediu.

  • Blog-uri, Site-uri de prezentare
  • Aplicatii Online cu elemente dinamice limitate.