Bine ati venit pe Expo-Media.ro
Termenii si conditiile de utilizare a site-ului www.expo-media.ro si a tuturor serviciilor oferite de grupul nostru media. Prin navigarea pe site-ul nostru se presupune ca acceptati termenii si conditiile prezentate pe aceasta pagina.

Termeni si conditii

1. Dreptul de autor. Toate materialele prezentate pe acest site sunt proprietatea Expo-Media.ro si nu pot fi modificate, reproduse, distribuite sau folosite in scopuri comerciale fara acordul nostru.
2. Preturile noastre nu sunt cu titlu de oferta garantata si nelimitata in timp.
3. Expo-Media nu raspunde de continutul grafic sau contextual a site-urilor din portofoliul sau a siteu-rilor partenere.
4. Site-urile din portofoliul nostru pot fi modificate, sterse ori inlocuite fara notificare si nu vor reprezenta in totalitate calitatea lucrari Expo-Media
5. Ne rezervam dreptul de a plasa logo-ul nostru pe site-urile din portofoliu fara acordul proprietarului de drept.
6. Timpul de executie minim garantat este intre 5 si 10 zile lucratoare.
7. Expo Media nu se face vinovat de eventualele greseli aparute pe site sau pentru daunele aparute in urma acestora.
8. Executia oricarui tip de site se face dupa achitarea avansului.
9. Expo Media va face toate eforturile rezonabile pentru a asigura acuratetea si increderea in Site si va incerca sa corecteze erorile si omisiunile cat mai repede posibil.
10. Expo-Media nu raspunde de erorile aparute in site dupa perioada de suport gratuit oferita in pachetele noastre prestabilite.
11. Expo Media isi rezerva dreptul de a suspenda functionarea unui site din portofoliu atunci cand plata integrala nu sa efectuat in termen de 30 de zile.
12. Monitorizare Expo-Media se refera la modul de functionare a site-ului, eventualele erori vor fi anuntate proprietarilor.
13. Utilizarea panoului de administrare a site-ului individuala se va face pe propria raspundere. Oricare eroare aparuta in site dupa o administrare defectuoasa nu face obiectul Expo Media.
[su_spacer]
[su_service title=”Info” icon=”icon: info-circle” icon_color=”#164373″ size=”38″]
Pentru nelamuriri sau informatii suplimentare va asteptam pe adresa noastra de email: [email protected][/su_service]


Home test