Am lansat noul site Teoinstall.ro

Am lansat noul site teoinstall.ro ce defineste gama de servicii oferite de societatea TEO SERVICE INSTALL SRL.  Site-ul este construit pe platforma WordPress avand la baza elemente de design simple ce contureaza corect serviciile firmei Teo Install.

Realizare site profesional

Echipa noastra a realizat un website de prezentare complet ce are la baza eleemente ce imbina un design modern dar in acelasi timp perfect adaptabil nevoilor din ziua de azi.

Noul nostru proiect web va fi dezvoltat in perioada urmatoare astfel incat de la un website de prezentare ce insumeaza un numar de 6 – 8 pagini sa ajungem la un website in toata regula ce include si o sectiune de blog dedicata domeniului de activitate.

Pentru inceput site-ul a fost conceput ca fiind unul de prezentare avand optimizari SEO de baza dupa cum putem observa si in testul SEO de mai jos.

 

Dezvoltare website performant

Pe parcursul saptamanilor viitoare vom dezvolta site-ul teoinstall.ro astfel incat sa obtina rezultate maxime in motaoarele de cautare. 

Pentru dezvoltarea unui website s-a urmarit urmatoarele aspecte tehnice:

  • Programe software optimizate;
  • Imagini comprimate si optimizate in noul format webp
  • gazduire performanta – in reteaua expoMedia Hosting
  • Scor SEO bun pentru poaginile nou create
  • raspuns rapid server.

Rezultat obtinut pe PageSpeed Insight de la Google

Ne intereseaza in mod special optimizarea site-ului pe versiunea de mobil intrucat indexarea Google are ca principal obiectiv accesarea rapida a site-urilor pe versiunea mobile.

page speed
Proiecte web

Dezvoltare continua

Echipa noastra are ca sarcina principala in perioada urmatoare dezvoltarea site-urilor din protofoliu pentru care dorim performanta maxima. Noul wesbite teoinstall.ro va fi dezvoltat astfel incat sa ajunga in pozitii fruntase in motoarele de cautare.

Servicii Teo Install Bucuresti

Servicii profesionale pentru instalatiile casei tale. Asiguram servicii rapide pentru toata gama de instalatii. Firma noastra este specializata pentru lucrari la instalatiile sanitare si termice. Dispunem de instalatori autorizati ce pot interveni cu succes asupra instalatiilor caminului dvs.

Website: teoinstall.ro

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *