Chirurgul rău – Documentar recomandat pe Netflix

Serialul documentar Chirurgul rău: Dragoste pe muchie de cuțit este acum disponibil pe Netflix si prezinta povestea lui Paolo Macchiarini doctor renumit la nivel international pentru transplanturile revoluționare de trahee.

Daca este pasionat de documentare dupa cazuri reale iti recomandam sa nu ratezi documentarul despre doctorul Paolo Macchiarini insa trebuie sa te avertizam despre imaginile cu anumiti pacienti care te pot afecta emotional.

Episoade Chirurgul rău: Dragoste pe muchie de cuțit

Serialul documentar are in total 3 episoade pe care le poti urmari acum pe Netflix.

Episodul 1 are o durata de 54 min si ne introduce in povestea superchirurgului de celebrități Paolo Macchiarini este un pionier al medicinii regenerative. Aflat în culmea succesului, el o cunoaște pe jurnalista Benita Alexander cu care ulterior va avea o relatie de dragoste.

chirurgul rau netflix

Episodul 2 – continua cu Poveștile lui Paolo care cresc în grandoare, dar Benita (partenera sa) nu îl chestionează inca. O scăpare șocantă în timpul unei prelegeri stârnește suspiciuni printre colegii lui.

Episodul 3 este ultimul din serie si  ne dezvăluie adevărata amploare a minciunilor lui Paolo, atât pe plan personal, cât și pe cel profesional. Va primi el ceea ce merită?

Un serial documentar care merita urmarit mai ales ca nu sunt prea multe episoade. O intriga deosebita care pare desprins dintr-o poveste insa din pacate o poveste reala.

Trailer serial

Urmareste pe Netflix serialul – vezi serial

Abonamente Netflix pornesc de la 4,99 EUR si ai acces nelimitat la filme, seriale si documentare produse pentru Netflix.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *