Optimizare seo pentru site-ul tau

Optimizare seo pentru fiecare pagina construita de echipa noastra. Acordam o deosebita atentie procesului de optimizare astfel incat sa obtinem cele mai bune rezultate in motoarele de cautare. Procesul de optimizare seo este unul complex care realizat corect aduce beneficii pe termen lung.

Ce urmarim in procesul de optimizare seo

Optimizarea SEO este un proces continuu de planificare, optimizare on-page, off-page și monitorizare. Vom dezvolta ceva mai jos etapele si punctele esentiale in procesul de optimizare seo. Intelegem pe deplin procesulde optimizare web si esenta optimizarii fiecarui website realizat de echipa noastra.

Planificarea optimizarii seo

Primul pas in procesul de realizare site web il reprezinta analiza domeniului de activitate, ce competitorii sunt pe domeniul de activitate si care sunt punctele de interes pe care le urmarim in procesul de creare site web.

In procesul de optimizare este recomandat sa folosim si Keyword Planner-ul de la Google pentru a vedea exact care ar fi volumul de cautari pe cuvintele cheie ce ne intereseaza.

Vedeti columul cautarilor pentru cuvintele cheie dorite accesand : Keyword Planner.

Procesul de optimizare seo include

Meta title
Este unul din principalii factori prin care Google sau alt motor de cautare își dă seama de contextul paginii web. Titlul paginii reflecta continutul unui articol sau pagina web.

Meta description
Acest aspect face referire la descrierea pe scurt a unei pagini, articol etc. Cuvantul cheie in jurul caruia facem optimizarea seo trebuie sa fie prezent in aceasta descriere sumara.

Cuvântul cheie este prezent în H1, H2 și conținut.
Titlul si subtitlurile dintr-o pagina, articol va trebui sa contina cuvantul cheie pentru care optimizam pagina respectiva.

Lungimea continutului
O pagina web sau articol pentru care vom face optimizare va trebui obligatoriu sa contina peste 600 de cuvinte. Un continut de calitate reprezinta un aspect important pentru pozitionarea in motoarele de cautare.

Optimizare corecta pentru imaginile web
Optimizarea imaginilor din cadru unei pagini web reprezinta un aspect pe care nu trebuie sa-l neglijam absolut deloc. In procesul de web design adaugarea unei imagini pe o anumita pagina devine utila pentru design dar ne poate aduce si beneficii.

Cum optimizam imaginile de pe site?

- Adaugam atribute la imagini;
Atributele adaugate imaginilor contin cuvinte cheie esentiale in etapa de optimizare a intregului website.

Comprimarea imaginilor de pe site
Optimizarea imaginilor pentru afisare optima se poate face comprimand imaginile la o dimensiune cat mai mica astfel incat imaginile sa se incarce instant.

Recomandam pentru comprrimarea imaginilor: compressjpeg.com.
aplicatii

Ce optimizam noi ?

Comprimam imaginile din site
Afisam imagini in format modern
Verificam atributele imaginilor web
Asiguram incarcarea rapida