Optimizare seo pentru site-ul tau

Optimizare seo pentru fiecare pagina construita de echipa noastra. Acordam o deosebita atentie procesului de optimizare astfel incat sa obtinem cele mai bune rezultate in motoarele de cautare. Procesul de optimizare seo este unul complex care realizat corect aduce beneficii pe termen lung.

Optimizarea SEO este un proces continuu de planificare, optimizare on-page, off-page și monitorizare. Vom dezvolta ceva mai jos etapele si punctele esentiale in procesul de optimizare seo. Intelegem pe deplin procesul optimizarii SEO si esenta optimizarii fiecarui website realizat de echipa noastra.
no-repeat;left top;;
auto

Planificarea optimizarii seo

Primul pas in procesul de realizare site web il reprezinta analiza domeniului de activitate, ce competitorii sunt pe domeniul de activitate si care sunt punctele de interes pe care le urmarim in procesul de creare site web.

In procesul de optimizare este recomandat sa folosim si Keyword Planner-ul de la Google pentru a vedea exact care ar fi volumul de cautari pe cuvintele cheie ce ne intereseaza.

Vedeti columul cautarilor pentru cuvintele cheie dorite accesand : Keyword Planner.

Procesul de optimizare seo include

Meta title – este unul din principalii factori prin care Google sau alt motor de cautare își dă seama de contextul paginii web. Titlul paginii reflecta continutul unui articol sau pagina web.

Meta description – Acest aspect face referire la descrierea pe scurt a unei pagini, articol etc. Cuvantul cheie in jurul caruia facem optimizarea seo trebuie sa fie prezent in aceasta descriere sumara.

Cuvântul cheie este prezent în H1, H2 și conținut.

Titlul si subtitlurile dintr-o pagina, articol va trebui sa contina cuvantul cheie pentru care optimizam pagina respectiva.

Lungimea continutului – O pagina web sau articol pentru care vom face optimizare va trebui obligatoriu sa contina peste 600 de cuvinte. Un continut de calitate reprezinta un aspect important pentru pozitionarea in motoarele de cautare.

tehnici seo