MyPPC aplicatie clienti PPC Energy

myPPC aplicatia clientilor PPC Energie

Aplicatia MYPPC este o aplicatie dezvoltata de compania PPC Energy pentru toti clienti din Romania. Noua aplicatie inlocuieste aplicatia MyEnel odata cu transferul clientilor Enel la compania PPC Energy Romania.

Descarca gratuit aplicatia MyPPC pentru Android si IOS astfel vei avea acces la contul de client si vei gestiona mai usor facturile si transmiterea unui index autocitit la PPC Energy.

Descarca aplicatia myPPC – Google Play

Daca utilizezi un dispozitiv cu Android este necesar sa descarci aplicatia MYPPC direct din magazinul de aplicatii Google Play.

Download myPPC Google Play vezi aici

myPPC este o aplicație dinamică și intuitivă, cu ajutorul căreia poti gestiona contul tau de client astfel:

• Gestionezi mai multe puncte de consum pentru electricitate și gaze naturale;
• Transmiți indexul autocitit de electricitate sau gaze naturale la PPC Energy;
• Plătești online facturile pentru unul sau mai multe locuri de consum;
• Afli soldul facturii pentru orice loc de consum, chiar și fără autentificare în aplicație;
• Primești răspunsuri rapide la întrebările și sugestiile tale.

Daca ai nevoie de ajutor sau dorești să afli mai multe detalii despre aplicația myPPC din Google Play poti scrie un email la adresa: [email protected]!

myPPC pentru Iphone si IOS

Aplicatia myPPC pentru sistemul de operare Iphone este disponibila gratuit in magaziunul de aplicatii AppStore astfel clienti PPC Energy pot accesa contul de client direct din aplicatie foarte usor.

  • Descarca aplicatia myPPC app ipgone si IOS – APP Store
  • Download aplicatie MyPPC pentru Huawey – GalleryApp

Autentificare app myPPC

autentificare myPPC

Autentificarea sau Logarea in aplicatia myPPC se face cu datele dvs aferente contului de client PPC Energy. Daca ai avut cont in aplicatia MyEnel cu siguranta aici vei putea accesa contul tau fara probleme deosebite.

Autentificare in myPPC:

  1. Descarca si instaleaza myPPC app din magazinul de aplicatii aferent sistemului tau de operare;
  2. La rubrica autentificare sau LOGIN – introduci adresa de email sau numarul de telefon dupa care parola de acces in aplicatie;
  3. Click pe buttonul AUTENTIFICARE.

In cazul in care ai pierdut parola este necesar sa resetezi parola astfel incat dupa resetare vei primi un cod de securitate pe email sau pe numarul de telefon, cu ajutorul caruia iti poti seta o noua parola cu care ulterior te vei loga in aplicatia myPPC.

Noua aplicatie MyPPC Energy inlocuieste acum vechea aplicatie MyEnel iar aceasta aplicatie avand la baza aceiasi forma grafica cu care probabil te-ai obisnuit daca ai folosit myEnel.

myPPC este locul prin care ai acces la ofertele companiei, poti plati factura la energia electrica si gaze naturale si poti deveni prosumator mai rapid daca alegi sa inchei un contract cu PPC Energy.

Descopera myVodafone aplicatie pentru clientii Vodafone Romania.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *