Cele mai bune teme mobile friendly – WordPress

WordPress este cea mai populară platformă de blog și site-uri web din lume. Deoarece este open-source, dezvoltatorii și utilizatorii au libertate totală de a-și face site-urile să arate și să funcționeze în orice mod doresc, ceea ce înseamnă că există nenumărate teme uimitoare disponibile. 

Analizam in cadrul acestui articol posibilitatea de a folosi una din cele mai bune teme WordPress ce au un design 100% mobile friendly. Indiferent dacă vă uitați la un site web WordPress receptiv de pe un smartphone, un laptop, un monitor desktop sau o tabletă, designul său este garantat să arate întotdeauna bine.

Cele mai bune teme gratuite WordPress - mobile friendly

Neve

Tema Neve este folosita de peste 200.000 de utilizatori WordPress fiind o tema potrivita pentru utilizarea pe mobil. Este tema perfectă pentru o pagină pentru de site web de afaceri și include animații speciale si atrăgătoare pe măsură ce derulați în jos.

Când este vizualizat de pe un dispozitiv mobil, meniul din partea de sus este înlocuit cu un meniu special de mobile, unde elementele sunt comprimate într-un meniu pliabil.

Neve este una dintre cele mai bune teme gratuite de la WordPress avand o incarcare rapida si o optimizare SEO perfecta.

Sydney

Tema Sydney este perfectă pentru companii și liber profesioniști care doresc să creeze un site web, blog sau portofoliu profesional.

Puteți să vă încărcați sigla, să personalizați culorile aspectului, să profitați de Fonturile Google, să utilizați un glisor pe ecran complet și multe altele. Utilizați blocurile constructive convenabile ale acestei teme pentru a construi și personaliza pagina dvs. de pornire așa cum doriți.

Sydney se numara printre preferintele utilizatorilor WordPress fiind una dintre cele mai apreciate teme WordPress.

sydney

ColorMag

Nu este întotdeauna ușor să alegeți o temă pentru un site de știri sau blog care nu pare prea aglomerat și dezordonat, dar ColorMag este una dintre acele teme rare, gratuite, cu un aspect în stil revistă, care este de fapt foarte plăcut la vedere. 

Aveți o mulțime de opțiuni de personalizare cu această temă, inclusiv secțiuni dedicate pentru anunțuri care de fapt nu fac site-ul dvs. să arate urât sau aglomerat. 

Tema are un aspect 100% compatibil cu orice dispozitiv mobil deci avem inca o tema mobile frendly perfecta pentru un site de sitiri sau un blog.

colormag

Customizr

Customiza este una dintre cele mai utilizate teme gratuite WordPress cu o evaluare aproape perfectă de cinci stele de la sute de utilizatori, această temă nu vă va dezamăgi, mai ales când o priviți de pe un dispozitiv mobil.


Este, de asemenea, ideala pentru a fi utilizata alături de WooCommerce (o soluție de comerț electronic extrem de populară), ceea ce o face o alegere perfectă a temei pentru proprietarii de afaceri care își vând propriile produse și servicii.

Tema are un aspect 100% mobile frendly si se afla in topul preferintelor utilizatorilor WordPress.

customizr

Virtue

 
Multe dintre temele menționate în această listă subliniază cu adevărat elementele vizuale, dar niciuna dintre ele nu o face ca tema Virtue. Este o altă temă extrem de versatilă care poate fi folosită împreună cu WooCommerce pentru a vinde produse, pentru a prezenta lucrări de portofoliu, cum ar fi fotografii, pentru a scrie postări pe blog și multe altele.

Tema vine cu propriul panou de caracteristici, puteți accesa tabloul de bord WordPress unde puteți personaliza și modifica aspectul aspectului dvs. și toate funcțiile disponibile pentru a face ca acesta să arate exact așa cum doriți.

Descarca tema Virtue

GeneratePress

 
Este o temă de tip business completă, care funcționează excelent cu plugin-uri puternice precum WooCommerce, BuddyPress și multe altele – în plus, este, de asemenea, concepută pentru a fi prietenoasă cu motoarele de căutare, astfel încât să vă poziționați bine în Google. Și la fel ca orice altă temă gratuită din această listă, arată uimitor pe mobil.

Dacă folosești constructori de pagină, GeneratePress este tema potrivită pentru tine. Este compatibilă cu toți principalii constructori de pagină, inclusiv Beaver Builder și Elementor. Datorită accentului pus pe standardele WordPress pentru cod, ne putem mândri că tema este perfect compatibilă cu toate modulele bine create, inclusiv WooCommerce.

Instalări active: 400.000+

Download tema GeneratePress

Spacious

Spacious este o temă responsivă multi-funcțională incredibil de spațioasă codificată și proiectată cu o multă grijă și dragoste. O poți folosi pentru afaceri, portofoliu, blogging sau orice alt tip de site.

Are 4 aranjamente de pagină, 2 șabloane de pagină, 4 tipuri de afișare pentru blog, 13 zone pentru piese, 5 piese personalizate concentrate pe șablonul de afaceri, un carusel minunat, o opțiune de culoare principală pentru a se potrivi cu logoul și site-ul tău web, un aranjament încasetat și lat, culori luminoase sau întunecate, este pregătit pentru traducere și multe altele.

Download tema

 

Nou publicat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *