Neve una dintre cele mai rapide teme WordPress gratuite

NEVE este una dintre cele mai rapide teme WordPress pe care o poti descarca gratuit din portalul WordPress.  Cautam intotdeauna perfomanta maxima atunci cand dorim sa apelam la serviciile de web design profesionale. In cele mai multe cazuri agentiile de web design folosesc teme premium ce au panou de control dedicat astfel incat configurarea unui website sa fie cat mai usoara.

Licentele pentru temele WordPress premium variaza de la 35 dolari pana la 120 de dolari, platiti cei drept doar odata, ulterior avand licenta pe viata.

Tema WordPress NEVE 

Tema Neve este recomandarea noastra pentru cei ce doresc sa isi dezvolte un website WordPress foarte rapid si optimizat SEO pentru a atinge rezultate memorabile in cautarile organice. 

De ce sa folosim tema Neve

In primul rand tema este foarte rapida cu performante superioare temelor premium. Codul temei este foarte bine optimizat astfel incat un site optimizat corect si cu putina promovare sa ajunga rapid pe primele pozitii in cautari pe Google.

Poti folosi tema Neve alaturi de editorul de pagini:

  • Elementor
  • Divi
  • Visual Composer
  • Gutenberg
  • SiteOrigin

Tema Neve optimizata 100% pentru viteza

tema neve

Tema Neve se poate personaliza dupa cum dorim iar cu cateva cunostinte de programare si editare, putem sa cream lucruri inedite fara batai de cat si fara sa cumparam o licenta.

Alaturi de colegii nostri am instalat si configurat tema NEVE iar rezulatatele au fost uimitoare. In procesul de creare site de prezentare punem accent pe design, perfomanta si optimizare seo iar aici perfomantele Neve ne face sa va recomandam aceasta tema.

Articole nou publicate

Compatibilitate pentru tema NEVE

NEVE este compatibila cu toate plugin-urile WordPress esentiale si aici aminitim de plugin-uri SEO , plugin de cache sau editoare web. Noi am testat si construit site-uri folosind tema WordPress NEVE, folosind ca editor principal Elementor. 

Pentru rezultate optime va recomandam sa folositi un serviciul de gazduire web sdd ce are la baza resurse generoase pentru conturile gazduite.

Fara jQueri

Neve foloseste Vanilla JavaScript pentru o perfomanta maxima. Asadar acest lucru favorizeaza o performanta superioara in testele de viteza Google Page Speed

SEO Friendly Markup
Tema este foarte bine structurata SEO iar aici trebuie sa punctam faptul ca este o tema scrisa foarte bine avand coduri sursa curate si corecte.
Usor de configurat
Nu trebuie sa stii programare avansata pentru a configura si crea un website intrucat tema se poate configura foarte usor si rapid.

Concluzie!

Folositi cu incredere tema NEVE in versiunea gratuita, configurand-o dupa cum doriti voi. In cazul in care dorim lucruri exceptionale tema NEVE are si o versiune premium pentru care putem plati o licenta de 59 de euro pentru o perioada de un an. NEVE premium are functii in plus care te pot ajuta sa dezvolti un proiect online mai complex.

Descarca NEVE gratuit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *