Abonamente Netflix

Netflix cea mai populara platforma de video streaming are nenumarati abonati la nivel mondial insa preturile pot varia in functie de tipul abonamentului la Netlfix. Analizam in acest articol ce abonamente Netflix regasim in oferta si la ce preturi putem achizitiona un abonament Netflix.

Netflix Inc. este o companie americană, cu sediul central în Los Gatos. Fondată în 1997 de către Reed Hastings și Marc Randolph, venitul primar al companiei se bazează pe abonamentele de streaming video, oferind o bibliotecă de filme și programe de televiziune, inclusiv cele produse în cadrul companiei.

In fiecare saptamana regasesti pe Netflix productii noi sau mai putin noi care aduna milioane de vizualizari din partea abonatilor.

Abonamente Netlfix – pret abonament

In prezent la Netflix regasim 3 tipuri de abonament dupa cum sunt specificate mai jos:

 • Abonamentul Minim – 7,99 EUR / lună
 • Abonamentul Standard – 9,99 EUR / lună
 • Abonamentul Premium – 11,99 EUR / lună.

Diferențele între aceste tipuri de abonament sunt: rezoluția (calitatea imaginii) și numărul de aparate pe care poți viziona simultan.

In functie de abonamentul ales poti urmari simultan pe unul, doua sau patru dispozitive. 


Folosirea la comun a contului Netflix 

Persoanele care se află în afara locuinței tale trebuie să folosească propriul cont pentru a viziona conținutul Netflix.

Este ușor să te abonezi la Netflix și oferim o varietate de abonamente. Abonații pot schimba sau anula abonamentul oricând.

Atunci când un dispozitiv din afara locuinței se conectează la un cont sau este folosit în mod constant, este posibil să solicităm confirmarea dispozitivului înainte de a putea fi utilizat pentru a viziona conținutul Netflix sau să solicităm schimbarea locuinței Netflix.

Facem acest lucru pentru a confirma faptul că dispozitivul a fost autorizat pentru a utiliza contul. Consultă „Confirmarea unui dispozitiv” de mai jos pentru detalii.

Cum platesti si cand platesti abonamentul Netflix

Ca abonat, vei fi taxat în mod automat o dată pe lună, la data la care te-ai înregistrat. Taxa pentru abonamentul Netflix se percepe la începutul ciclului de facturare și poate dura câteva zile pentru ca tranzacția să fie afișată în cont.

 • Este posibil ca data de facturare să fie cu o zi mai devreme sau mai târziu datorită diferenței de fus orar.

 • Dacă ziua datei de facturare nu există în luna respectivă (de exemplu ziua de 31), factura va fi emisă în ultima zi a lunii. 

 • Dacă plătești pentru serviciul Netflix prin intermediul unui terț, data de facturare Netflix poate să nu coincidă cu cea a furnizorului.

Plata abonamentului sau abonamentelor Netflix se face prin card bancar doar cu cardurile exemplificate de netflix.com dupa cum urmeaza:

Sunt acceptate următoarele carduri preplătite.

 • Visa

 • MasterCard

 • American Express

PayPal

 • Acceptăm plata prin PayPal la abonamentele Netflix.

Plăți prin partener

Următorii parteneri oferă clienților opțiunea de a adăuga serviciul Netflix la factura acestora.

 • Orange

 • Vodafone

In curand un nou tip de abonament la Netflix !

Conform ultimelor date din media Netlfix va introduce un nou abonament cu reclame, abonament ce va avea un pret mai mic fata de cele clasice.

Preţul abonamentului „Netflix Basic with Ads”, care se va lansa pe 3 noiembrie doar în 12 ţări (Statele Unite, Australia, Brazilia, Canada, Franţa, Germania, Italia, Japonia, Coreea, Mexic, Spania şi Regatul Unit), va fi diferit în funcţie de ţară, potrivit platformei.

Astfel, abonamentul cu reclame va costa în Statele Unite 6,99 dolari pe lună, în timp ce în Germania, spre exemplu, va ajunge la 4,99 euro pentru aceeaşi perioadă.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *