Netflix va avea un abonament cu reclame

Netflix se pregateste pentru o schimbare majora si anume un nou tip de abonament mult mai ieftin decat in prezent insa vom avea parte si de reclame. Asadar daca vei opta pentru cel mai ieftin abonament de la Netflix atunci cu siguranta o sa vezi si reclame in cadrul continutului video. In plus se pare ca, Netflix are in plan sa limiteze si account sharing-ul.

Limitarea contului Netflix pentru sharing

Deja erau în discuție limite asupra utilizatorilor care folosesc un singur cont în mai multe case, cât și posibilitatea introducerii unui tip de abonament cu reclame, însă acestea erau în proiect pentru următorii câțiva ani. Se pare însă că am putea vedea limitări și schimbări mult mai repede decât ne așteptam.

 Fiecare utilizator care este atașat de un cont principal va trebui la rândul său să plătească un abonament mai mic, pentru a putea continua să își acceseze astfel profilul personal. De asemenea, vor fi oferite posibilități de migrare a profilurilor atașate de anumite conturi către un cont personal, pe care utilizatorii pot plăti întregul abonament Netflix, fără a mai depinde de alții.

Abonamente Netflix

In prezent tarifele abonamentelor la Netflix variază de la 7,99 EUR la 11,99 EUR pe lună. Fără costuri suplimentare, fără contracte.

  • 7,99 euro (aproximativ 40 lei) pe lună: nu ai acces la conținut Full HD și poți viziona doar pe un ecran în același timp
  • 9,99 euro (47 lei) pe lună: ai acces la conținut Full HD, dar nu 4K, iar vizionarea se poate face pe două dispozitive în același timp
  • 11,99 euro (aprox. 56 lei) pe lună: practic, ai toate opțiunile – conținut 4K și vizionare simultană pe patru dispozitive.

Urmarim cu interes noile modificari in politica Netflix si daca apar noutati cu siguranta le vom publica aici. Totusi ne place sa urmarim cu interes continutul Netflix si speram ca varianta cu reclama sa fie o optiune tot mai indepartata.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *