Arieseni Live webcam partia Vartop II

Arieșeni este o comună în județul Alba, Transilvania, renumita pentru partiile sale si pentru peisajele impresionante din imprejurimi. Va propunem sa urmarim live imagini din Arieseni prin sistemul de webcam live de pe partiile din Arieseni.

Pe suprafața comunei Arieșeni se gaseste raul Arieșul Mare și afluenții acestuia: Râul Alb, Valea Cobleș, Valea Buciniș, Valea Șteului și Valea Galbenei.

Webcam Arieseni live

Daca este pasionat de sporturile de iarna si iti doresti sa urmareste starea partiilor din Arieseni poti sa vezi live imagini de la locatia partiilor.

Webcam Partia Vartop II Arieseni live streaming prin webcamromania.ro

Pârtia de schi Arieșeni – Vârtop LIVE webcam

Partia Vartop este cea mai cunoscuta partie din Arieseni, unde durata medie a sezonului de schi în această regiune se întinde din luna decembrie pană în martie/aprilie.

Lungimea totală a pârtiei Vartop din Arieseni este de 1 000 de metri, cu o diferență de altitudine de 200 m, grad de dificultate mediu, beneficiind şi de instalație de nocturnă.

Info Webcam Partia Vartop II Arieseni live

Opartie preferata de o mare parte din schiorii amatori este partia Vartop II a care lungime este de 430 m este prevăzută cu teleschi, ratrac şi este iluminată cu lumină albă.

Cazarea in Arieseni variaza intre 150 si 250 lei pe noapte insa multe cabane se pot inchiria integral daca doriti sa mergeti intr-un grup mai extins.

Daca nu aveti echipament pentru schi sau pentru alte sporturi de zapada, se poate inchiria orice echipament la preturi rezonabile. De exemplu, saniuta se inchiriaza cu 10 lei pe zi, schiurile cu  20 lei, iar teleschiul costa 5 lei pentru adulti si 3 lei pentru copii.

Preturile pot suferi modificari in functie de sezonul de schi insa frumusetea peisajelor de la Arieseni merita din plin o escapada la schi.

Cum ajungi la Arieseni ?

Iata modalitaile prin care poti ajunge la Arieseni in functie de zona din care veniti:

  • Oradea – Arieșeni DN 76 (E 79)- DN 75
  • Sibiu- Alba Iulia – Turda – Câmpeni – Albac – Gârda – Arieșeni-(DN1) E68-E81-DN75
  • Cluj-Napoca – Albac- Arieșeni-(DN1) E60-DN75
  • Timișoara – Arieșeni: DN69-DN7/E68-DN79A-DN76-DN75

Pe langa partiile de schi din Arieseni un alt obiectiv turistic il reprezinta Peștera Urșilor  care este, de asemenea, unul dintre cele mai vizitate obiective turistice din Munții Apuseni. Pestera are 1, 5 kilometri și se află la o altitudine de 482 de metri.

Descopera cele mai noi Imagini live de la Arieseni prin Webcam live de pe partia Vartop II.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *