Webcam Predeal – camere live predeal

Webcam Predeal cu vedere din DN1. Urmariti in timp real imagini de pe camerele web din Predeal pentru a vedea cum este vremea sau traficul in staiunea Predeal din Romania. Prin interfata Webcam Predeal poti urmarii informatii in timp real despre Trafic DN1, Centru Live CAM.

Webcam Predeal Centru Trafic DN1

Camere live din Predeal cu transmisie din punctul fix DN1. Play live Cam predeal.

Despre statiunea Predeal

Predeal este un oraș în județul Brașov, la limita între regiunile istorice Muntenia și Transilvania, România, format din localitățile componente Pârâul Rece, Predeal (reședința), Timișu de Jos și Timișu de Sus. Este orașul situat la cea mai mare altitudine din România (1030-1110 m).

Orașul este străbătut de două drumuri naționale, respectiv DN1 și DN73A. De asemenea, pe raza localității se regăsesc traseele a două drumuri comunale, respectiv DC15 (Bulevardul Libertății) și DC15A (Strada Trei Brazi).

Camerele web din Predeal sunt live 24 de ore din 24, doar in situatii tehnice neprevazute pot aprea anumite probleme de trensmitere live.

 

În această cameră web ce ruleaza mai sus vom putea observa Predeal DN1 în timp real, vom putea vedea vremea actuală și tot ceea ce se întâmplă în acest moment.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *