Webcam Azuga

Webcam Azuga transmisie live din statiunea montana Azuga. Urmariti in timp real imagini de pe camerele web din Azuga pentru a vedea cum este vremea sau ce evenimente sunt in desfasurare in statiunea Azuga. Urmareste camera live din Azuga Romania.


Camere live Azuga – Webcam Azuga

Prin interfata webcam Azuga urmarim in timp real imagini de pe camerele live din Azuga. Imaginile surprinse de camera live Azuga sunt in timp real si ne prezinta toate informatiile din statiunea Azuga.

Azuga este un oraș în județul Prahova, Muntenia, România. Se situează în Valea Prahovei, la confluența cu râul Azuga, la poalele Munților Bucegi și Munților Baiului, în vecinătatea culmilor Sorica și Cazacu.

Accesul pe calea ferata pentru statiunea Azuga este asigurat de trenuri interne si internationale, care circula spre directia Bucuresti-Brasov. Principala magistrala rutiera care raverseaza statiunea de la nord la sud este DN 1.

 

Atractii turistice in Azuga

Principalele resurse turistice ale statiunii Azuga sunt:

* peisajul montan cu mare valoare estetica si functionala favorabil odihnei dar mai ales activitatilor recreative atât iarna cât si vara;
* clima montana de tip subalpin, similara celei înregistrata de statiunile turistice prahovene;
* potential schiabil remarcabil în Muntii Gârbovei dar si în Clabucetele Predealului;
* fond piscicol si cinegetic valoros.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *