Cand e Black Friday 2020 la Emag

eMAG a anunțat că va organiza a zecea ediție pentru Black Friday pe 13 noiembrie.

eMAG a introdus, în România, conceptul de Black Friday. Același magazin a mutat data spre mijlocul lunii noiembrie ca să livreze înainte de decembrie majoritatea comenzilor. Astfel, în 2020, data de 13 noiembrie e mai relevantă pentru cei ce vaneaza reducerile emag.

Black Friday 2020 reprezinta ziua cu cele mai multe reduceri din an, reduceri ce pot ajunge chiar si pana la 80% in cazul unor anumite produse.
no-repeat;left top;;
auto

black friday emag
black friday emag

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

no-repeat;left top;;
auto

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

no-repeat;left top;;
auto

Istoria Black Friday la eMag

În 2019, la ediția precedentă de Black Friday, 90% dintre români au auzit de eveniment. Mai mult de 53% dintre aceștia și-au propus să cumpere cel puțin un produs la ofertă.

De Black Friday 2019, au fost la oferta 3.500.000 de produse, iar valoarea celor comandate a depasit 499 de milioane de lei. In oferta au intrat si o serie de produse speciale, precum: un Ferrari GTC 4 Lusso, bilete la concerte si festivaluri, servicii medicale, monede si lingouri de aur, ceasuri si bijuterii de lux, pachete turistice sau bilete de avion.

Totusi e bine să știi că beneficiezi de câteva servicii importante, cum ar fi 30 de zile drept de retur, deschiderea coletului la livrare plus informatii suplimentare apeland serviciul de call center 24/7.

Din acest an, eMAG a lansat serviciul pe bază de abonament Genius. Promisiunea acestui serviciu e că livrarea e a doua zi.

Cand e Black Friday la emag ?

Asadar restinem ca, Black Friday la eMag va fi pe 13 noiembrie 2020.

Recomandam:

Urmareste din timp pretul produselor dorite;

Logheaza-te in contul de client emag;

Adauga produsele la preferinte sau in cos.

Ce produse poti cumpara de Black Friday ?

Si in acest an de Black Friday 2020 oferta este generoasa si regasim o multime de produse si oferte imbatabile.

Printre produsele care se regasesc in oferta de Black Friday in Romania se numara televizoare, telefoane, laptopuri, produse din categoria Fashion si articole sportive, electrocasnice, accesorii pentru casa si gradina, produse de ingrijire personala pentru adulti si copii, mobila, jucarii si anvelope.
no-repeat;left top;;
auto

5
date
DESC

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *