cPanel are un nou design odata cu tema Jupiter

Cpanel cel mai pupular panou de control pentru administrarea domeniilor web are acum un nou design implicit generat de noua tema jupiter. Daca ai un domeniu web si folosesti cPanel cu siguranta poti observa noua interfata de administrare a domeniului tau. Odata cu versiunea cPanel 102 avem si ca default tema Jupiter activata de providerul nostru indiferent de firma la care ai hostat site-ul.

Fiecare interfață din cPanel afișează bara de navigare. Bara de navigare oferă informațiile despre contul activ în prezent, bara de căutare și comenzile care vă permit să modificați setările și să vă deconectați de la cont.

Temă Jupiter

Tema curentă cPanel este acum Jupiter. Dacă contul dvs. include mai multe teme, puteți utiliza meniul pentru a căuta și a comuta între temele cPanel.

Odata ce te vei loga in contul tau cPanel vei observa noua interfata Jupiter care de acesta data ne ofera toate informatiile necesare pentru a ne administra domeniul web.

Prima sectiune asa cum se poate vedea si in imaginea de mai jos o reprezinta sectiunea de EMAIL de unde va puteti administra cu usurinta toate conturile si adresele de email.

In functie de furnizorul dvs veti avea mai multe pictograme ce includ anumite plugin-uri utile pentru functionarea site-urilor web.

Un aspect foarte important pentru domeniile web il reprezinta generarea certificatului SSL.

Faceți clic pe butonul de stare SSL/TLS pentru a naviga la interfața de stare SSL/TLS a cPanel ( cPanel >> Acasă >> Securitate >> Stare SSL/TLS ). Apare o pictogramă de avertizare ( ) dacă există o problemă cu starea certificatului. Această secțiune afișează și tipul de certificat care securizează domeniul principal:

  • Certificat DV — Un certificat validat de domeniu.
  • Certificat EV — Un certificat de validare extinsă.
  • Certificat OV — Un certificat validat de organizație.
  • Certificat autosemnat — Un certificat autosemnat.

Niciun certificat valid — Există un certificat valid, dar nu securizează în prezent domeniul. De exemplu, un certificat expirat sau revocat.

Noua interfata Jupiter va fi dezvoltata si extinsa pentru versiunile urmatoare cPanel astfel incat sa intruneasca elemente esentiale pentru dezvoltarea site-urilor web. In curand vor exista si tutoriale video integrate in cPanel pentru cei ce doresc sa isi administreze domeniile singuri.

Imaginile de mai sus reprezinta ultima versiune cPanel rulata pe serverele din reteaua de gazduire web expoMedia Hosting Europa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *