De ce am nevoie de Mentenanta la site?

Serviciul de mentenanta se impune in mod obligatoriu atunci cand vrem sa nu intampinam probleme cu proiectul nostru online.
Intrucat totul pe internet se schimba rapid, este necesar sa fim in pas cu tehnologia si sa avem implementate cele mai noi programe si solutii web.

mentenanta web

De ce as avea nevoie de mentenata?!
O intrebare simpla si legitima atunci cand probabil trec luni de zile si nu avem probleme cu site-ul nostru. Aceasta situatie este valabila partial doar pentru un site mic ce nu are la baza aplicatii mai complexe.
Intrucat tehnologia web evolueaza foarte rapid va trebui si noi sa tinem pasul cu noile plughin-uri si aplicatii cu care ruleaza site-ul nostru.

Erori in site?!
Exemplu:
Avem parte de un update la un browser pe care-l folosim constant iar dupa acest update site-ul meu apare deformat. Cauza poate fi una sau mai multe iar de aici vorbim de necesitatea unui update al aplicatiilor sau functiilor unui site.
Pentru a preintampina astfel de situatii este necesar sa mentinem tot ce tine de soft, actualizat la ultimele versiuni lansate de producatori.

Erori de cod php?!
Din nou putem vorbi de o multitudine de factori ce vor genera aceste erori care in prealabil duc la o eroare vizualizata de cei ce acceseaza site-ul nostru.
Mentenanta devine obligatorie si in acest caz, mentinand versiunile php actualizate si verificand compabilitatea cu programele ce vor rula pe site-ul nostru vom preveni astfel de situatii.

Pagina incarca greu?!
Cauzele pot fi multiple si in acest caz insa cu o serie de analize periodice vom verifica daca problema este legata de serverul pe care avem site-ul sau daca o aplicatie din site consuma foarte multe resurse si va trebui rapid optimizata sau dupa caz eliminata.
Am exemplificat o mica parte din problemele ce pot aparea in functionarea unui site iar necesitatea de mentenanta web devine una de luat in calcul.

Serviciul de mentenanta impune

– Verificarea periodica a paginilor.
– Update aplicatii, plughin-uri, module, componente etc.
– Analiza performantei web.
– Analiza statistici si grafice.
– Remedierea oricaror probleme in maxim 24 de ore.

[su_spacer]
[DISPLAY_ULTIMATE_PLUS]