YouTube fara reclame – Cum poti elimina reclamele

Youtube fara reclame reprezinta defapt versiunea Premium pentru Youtube insa de multe ori cu ajutorul anumitor programe poti elimina reclamele care de cele mai multe ori sunt destul de agresive si te incurca in vizionarea pe Youtube.

Daca tot spuneam de anumite programe care pot elimina reclamele de pe Youtube va propunem sa le si exemplificam in cele ce urmeaza pentru a detalia acest aspect care te va duce desigur la un Youtube fara reclame.

Cum poti avea Youtube fara Reclame

Youtube Premium – cu un abonament minim poti scapa usor de reclame astfel te vei bucura de continutul Youtube fara a te deranja reclamele din videoclipuri.

Youtube Premium costă 26 de lei pe lună pentru o singură persoană, iar pachetul family este 39 de lei pe lună. Mai există și Youtube Premium pentru studenți, care costă 15 lei pe lună.

Nu esti dispus sa platesti pentru Youtube fara reclame atunci poti instala anumite aplicatii care vor elimina reclamele insa multe dau si erori mai ales in Chrome intrucat browser-ul a fost actualizat astfel incat tot ce insemana AdBlokere sa fie automat eliminate.

YouTube Vanced permite redarea videoclipurilor în modul Picture-in-Picture, astfel încât poți continua să vezi conținut video într-o fereastră mică pe ecran în timp ce navighezi sau folosești alte aplicații.

AdBlock blochează implicit reclamele YouTube și oferim instrumente puternice de personalizare a blocării lor. AdBlock blocheaza reclamele de pe YouTube cu o opțiune ușor de utilizat pentru a permite reclame pe canalele dvs. preferate, făcând simplă sprijinirea creatorilor de conținut.

Aplicația Newpipe este o aplicatie de blocare reclame pe Youtube si poate fi instalată în format APK de pe site-ul oficial, sau poate fi descărcată din magazinul F-Droid. Aceasta este open source și reprezintă un client alternativ pentru YouTube.

Aplicatia nu are toate funcțiile, dar beneficiază de avantajele Vanced sau Premium: nu afișează reclame, oferă redare în fundal și picture-in-picture. (link)

  • AdLock: o alata aplicațiep pentru Windows, Mac, Android și iOS, care poate bloca reclamele de pe YouTube și poate elimina anunțurile video înainte sau în timpul videoclipurilor.
  • AdGuard AdBlocker: poate preveni afișarea anunțurilor video înainte sau în timpul videoclipurilor și poate elimina elementele inutile din paginile web.

Brave Browser este un browser ce vine echipat cu un mecanism robust numit Brave Shield, ce operează ca un scut anti-reclamă. – brave.com

Intrucat Youtube Premium reprezinta solutia oficiala lansata chiar de Youtube atunci cu siguranta exista o lupta continua pentru a modifica modul prin care aceste aplicatii pot elimina reclamele de pe Youtube.

De exemplu Ad Block nu a mai functionat cu ultima versiune de chrome insa pentru a evita bataile de cap poti sa treci la Youtube Premium astfel incat orice artificiu sa fie eliminat.

In curand reclamele de 30 de secunde nu vor mai putea fi sarite pe dispozitivele Smart deci varianta Premium devine mai tentanta daca esti un consumator de Youtube.

Iti recomandam sa urmaresti articolul despre aplicatia MyOrange

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *