Kaufland Card – instalare si beneficii

Kaufland card este cardul sau aplicatia de la Kaufland care iti poate aduce promotii suplimentare daca achizitionezi puncte si alegi sa instalezi aplicatia Kaufland Card.

În fiecare săptămână ai promoții la o gama diversificată de produse, aduni stele cu Kaufland Card si beneficiezi de reduceri personalizate astfel incat sa revii cu placere la cumparaturi in magazinele Kaufland.

Instalare Kaufland Card

Exemplificam in cele ce urmeaza modul prin care poti instala aplicatia Kaufland card astfel incat sa ai acces la toate beneficiile Kaufland Card.

Poti instala aplicatia Kaufland Card direct de pe telefonul tău dupa cum urmeaza:

  1. Dacă nu ai deja pe telefon aplicația Kaufland – Oferte și noutăți, descarc-o din Google PlayApp Store sau Huawei AppGallery.
  2. Apasă butonul Kaufland Card din aplicație.
  3. Completează formularul de înregistrare și confirmă crearea contului.

Astfel, vei beneficia de reducerile speciale și, în toată perioada de timp în care o campanie cu produse non alimentare este activă, vei colecta stele direct în aplicație, iar cu ajutorul lor vei putea obține reduceri importante în secțiunea  „Pentru mine – promo personalizate/ My coupons center”.

Cu aplicatia Kaufland Card ai acces asa cum spuneam si mai sus la oferte si promotii personalizate pentru fiecare client in parte. Pentru a beneficia de promotiile personalizate recomandam sa urmariti pasii urmatori:

  1. Accesează de pe calculatorul tău personal siteul pentrumine.kaufland.ro.
  2. Introdu numărul cardului tău fizic Kaufland.
  3. Dă-ne acordul să primești promoții personalizate.
  4. În câteva zile te poți bucura de promoțiile personalizate create special pentru tine.

Beneficii si Promoțiile Kaufland Card

Ofertele speciale dedicate tuturor utilizatorilor Kaufland Card sunt disponibile în aplicația Kaufland, la secțiunea Promoții Kaufland Card.

Pe lângă aplicație, promoțiile de loialitate se pot regăsi și în revista săptămânală Kaufland, fără a exista însă obligativitatea afișării lor în revistă, și sunt semnalizate la raft în magazine prin eticheta specială Kaufland Card.

In fiecare saptamana utilizatorii aplicatie Kaufland Card beneficiaza de promotii suplimentare astfel daca ai ajuns in magazinele Kaufland si ai un card Kaufland nu uita sa-l scanezi la casa de marcat astfel incat sa beneficiezi de promotii suplimentare.

Promotiile personalizate prin aplicatia Kaufland Card

Promoțiile personalizate sunt un beneficiu adresat clienților Kaufland Card care necesită o analiză a istoricului cumpărăturilor acestora în vederea personalizării ofertelor create special pentru aceștia.

Dupa o anumita perioada de utilizare a cardului in magazinele Kaufland, aplicatia te va informa despre promotiile la categoria de produse de care tu esti interesat.

Promoțiile personalizate pot fi de mai multe tipuri, cu diferite valabilități, specificații și reguli de utilizare individuale, care se află în detaliu în descrierea fiecăreia în parte.

În funcție de tipul cardului Kaufland deținut, digital în aplicația mobilă sau card fizic, promoțiile personalizate vor fi afișate în aplicația mobilă Kaufland, respectiv comunicate prin canalele de comunicare pentru care utilizatorul și-a dat consimțământul, după caz: sms, push notification, e-mail, căsuță poștală.

Recomandari in utilizarea Kaufland Card

În timpul înregistrării, utilizatorul trebuie să furnizeze date corecte și să își mențină profilul actualizat. Regulile de baza pentru majoritatea aplicatiilor sunt enuntate pe scurt la generalitati de siguranta:

  • parola trebuie să fie ținută secretă și schimbată în cazul unei utilizări nepermise sau a unei suspiciuni de acest fel;
  • să nu împărtășească nimănui datele sale de conectare în aplicație, numărul său unic Kaufland Card sau screenshot-ul codului său QR unic din aplicație.
  • trebuie să utilizeze serviciul în conformitate cu legea aplicabilă.

In cazul in care nu reusiti sau intampinati probleme in utilizarea aplicatiei card Kaufland, apelează gratuit serviciul Relații Clienți la numărul 0800 1 0811 pentru sprijin la înregistrarea în Kaufland Card Digital.

Activarea Kaufland Card se face dupa inregistrare la prima vizita in magazinele Kaufland din Romania. Acest serviciu este destinat 100% clientilor Kaufland.

Inregistrare rapida Kaufland Card:

1. Descarcă aplicația Kaufland și alege un magazin preferat.
2. Creează-ți cont Kaufland Card completând formularul de înregistrare. Ai deja unul? Atunci te poți conecta direct în aplicație și poți activa voucherele și promoțiile tale personalizate.
3. Gata! Cardul tău digital Kaufland este pregătit de utilizare și tu poți profita imediat de numeroasele avantaje.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *