Digi24 are o noua grafica si un nou studio

Digi24 televiziunea de stiri detinuta de grupul Digi Rcs-RDS Romania are acum o noua abordare si o noua grafica corelata cu noul studio ce are la baza tehnica de ultima generatie.

Noua tehnologie reprezintă o veritabilă premieră în materie de scenografie, cu scopul de a oferi publicului o experiență complexă în primul studio cu vizibilitate de 360° pentru că știrea privită din toate unghiurile nu mai e doar o simplă idee, la Digi24 devine realitate.

Digi24 a trecut din 30 noiembrie la un nou capitol, urmând să inaugureze noile studiouri dotate cu 22 de videowall-uri de înaltă rezoluţie.

Noua identitate vizuală concepută de experţi consacraţi în branding şi design din Marea Britanie aduce o explozie de culoare şi dinamism în prezentare, atribute care plasează televiziunea Digi24 în era reţelelor sociale.

În plus, pachetul de branding sonor a fost creat de compozitori care şi-au pus amprenta pe identitatea muzicală a celor mai prestigioase televiziuni din Europa.

Despre Digi24

Postul de ştiri Digi24 este favorit pentru publicul activ comercial din zonele urbane, având cel mai mare grad ESOMAR A dintre toate televiziunile de ştiri din România.

Conform măsurătorilor realizate de Biroul Român de Audit Transmedia, site-ul Digi24.ro este principala sursă de informare şi cea mai urmărită platformă de ştiri din online-ul din online-ul românesc pentru mai mult de 9 milioane de vizitatori unici.

Grupul DIGI mai deține 4 canale de sport HD, Digi Sport 1, 2, 3 și 4, care difuzează cele mai importante competiții sportive din România și din lume, postul Film Now (pay-TV), 3 canale documentare, Digi World, Digi Life și Digi Animal World, televiziunile muzicale UTV, Hit Music Channel, Music Channel, posturile de radio: Digi FM, PROFM, DIGI24 FM și Dance FM.

Printre cele mai importante emisiuni ale canalului de stiri Digi24 se numara Jurnalul de seara cu Cosmin Prelipceanu, In fata Ta, Pasaport Diplomatic, Banii in miscare plus jurnalele Digi24.

realizatori digi24

Website oficial digi24.ro

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *