Urari de ziua de nastere – La multi ani mesaje 2023

Urari de ziua de nastere si idei mesaje de La multi ani in 2023. 

In fiecare an te gandesti sa urezi La multi ani unei persoane drage sau sa vezi ce mesaje si Urari de zile de nastere poti scrie in mod special pentru o zi speciala precum ziua de nastere.

De cele mai multe ori vrem să fim alături de persoanele dragi trimițându-le cele mai frumoase urări de la mulți ani, felicitări și mesaje actuale din 2023.

Urari de ziua de nastere 2023

Am selectat cele mai frumoase urari de ziua de nastere, mesaje pe care le poti trimite printr-un mesaj sau printr-un SMS dedicat persoanei apropiate de tine.

Idei de urari de ziua de nastere in 2023

 • De ziua ta îți doresc fericire imensă și iubire din abundență. Fie ca toate visele tale să se transforme în realitate și norocul să îți bată la ușa în fiecare zi. La mulți ani!
 • Să primeșți flori de ziua ta și să înveți de la fiecare floare să iubeșți, să strălucești, să aduci bucurie și sărbătoare! La mulți ani!
 • Dragul meu/ Dragă mea, îți doresc o zi de naștere minunată și un an plin de realizări și momente de neuitat! La mulți ani!
 • Cu ocazia zilei tale de naștere, îți urez să-ți atingi toate obiectivele și să ai parte de multă iubire și fericire! La mulți ani!
 • Felicitări cu ocazia zilei tale de naștere! Să ai parte de multă înțelepciune și de multe momente de neuitat alături de cei dragi! La mulți ani!
 • Astăzi este ziua ta și îți dorim să ai parte de multe cadouri, surprize și de multă iubire din partea celor dragi! La mulți ani și un an plin de bucurii și realizări!
 • Astăzi este o zi specială, ai ajuns la vârstă la care toate căile îți sunt deschise spre un nou orizont cu bune și cu rele. Fie că această zi să te binecuvânteze, să-ți strecoare câte un strop de bunătate, fericire, iubire și speranță în toate realizările tale.
 • Vă felicit cu ocazia zilei de naștere! Vă doresc numai ce este mai luminos. Fie ca în suflet să existe liniște, în inimă să persiste dragostea și căldura, iar sănătatea să se întărească cu fiecare zi.
 • Cu prilejul zilei de naștere, îți doresc tot binele! În această zi plină de bucurie, din toată inima îmi doresc să ai energie nesfârșită pentru a-ți realiza cele mai grandioase planuri!
 • Felicitări cu prilejul zilei de naștere! Îți doresc o mare de noroc. Îți doresc echilibru sufletesc, înțelepciune, credință în tine. Fie ca sufletul tău să cânte și inima să se bucure pentru fiecare zi trăită.
 • Desi nu pot fi acum alaturi de tine, iti doresc tot binele si sper ca un an in plus sa te ajute sa descoperi dragostea adevarata. La multi ani!
 • De ziua ta as vrea ca razele blande ale soarelui sa-ti dezmierde fata si sa iti lumineze calea. As mai vrea ca florile sa iti smulga un zambet si sa-ti aline tristetea cu mireasma lor. La multi ani!

Cele mai frumoase mesaje de La multi ani din 2023

Daca cauti un mesaj special pentru o zi speciala atunci cu siguranta trebuie sa arunci o privire peste mesajele si urarile de la multi ani pentru ziua de nastere.

 • Din adancul sufletului iti doresc ca anii ce se scurg sa treaca precum razele soarelui mangaie o trestie umeda si batuta de vant, precum iubirea alina sufletele suferinde. Sa fii fericita si mereu insotita de cei care merita sa te iubeasca. LA MULTI ANI !!!
 • Astăzi este o zi specială, ai ajuns la vârstă la care toate căile îți sunt deschise spre un nou orizont cu bune și cu rele. Fie că această zi să te binecuvânteze, să-ți strecoare câte un strop de bunătate, fericire, iubire și speranță în toate realizările tale.
 • La mulţi ani şi la mulţi bani! Îţi transmit toată dragostea mea şi îţi mulțumesc pentru faptul că eşti alături de mine mereu. Să nu îţi pierzi optimismul niciodată ca să continui să ne molipsești cu buna ta dispoziţie.
 • La Mulți Ani, cel mai bun iubit! Să ți se îndeplinească toate dorințele și tot ceea ce am clădit până acum să transforme povestea noastră în cea mai frumoasă relație din lume. Te iubesc și îți doresc o zi minunată!

Idei de mesaje si sms – La multi ani 2023

Am selectat o parte din mesajele de La multi ani si urari de ziua de nastere pe care le poti trimite rapid prin SMS sau printr-un mesaj pe Facebook sau WhatsApp.

 • Să ai parte de o zi de naștere minunată, plină de zâmbete și bucurie! La mulți ani și îți doresc tot binele din lume!
 • Fie ca această zi să îți aducă multe momente de fericire și împliniri, dragul meu frate! La mulți ani și sărbătorim această zi împreună cu multă dragoste și căldură!
 • Sărbătorim ziua ta de naștere cu multe zâmbete, bucurie și împliniri! La mulți ani și îți urez un an nou minunat, plin de sănătate și realizări!
 • Fie ca ziua ta de naștere să fie la fel de specială și unică precum ești tu, draga mea prietenă! La mulți ani și sărbătorim această zi împreună cu multă dragoste și căldură!
 • La Multi Ani, mult, mult noroc in dragoste, mult, mult succes in afaceri si multa, multa, multa sanatate!
 • „Fie ca astazi sa ti se intoarca toata bucuria pe care ai raspandit-o printre noi pana acum! Iti doresc sa ai parte de o zi minunata si sa ti se indeplineasca toate visurile! La multi ani!”
 • „La multi ani si sanatate deplina! Iti dorim ca tot ceea ce ti-ai dorit sa ti se indeplineasca asa cum ai visat sau chiar mai bine de atat!”

Trimite cele mai frumoase urari de ziua de nastere cu un La multi ani din inima si ii vei impresiona pe cei din familia ta si pe prieteni!

Daca nu ai inspiratie ideile de mesaje pe care le poti trimite catre o persoana care isi serbeaza ziua de nastere te pot ajuta sa trimiti mesajul perfect de La Multi ani!

Mesajele de La multi se pot trimite catre sot, sotie, prieteni, bunic sau iubit si iubita. Selecteaza cel ma frumos mesaj de La Multi ani pentru ziua de nastere.

Iti recomandam sa urmaresti modul de contact eMag sau cum poti instala mesageria WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *