Instalare WhatsApp pe telefon sau tableta

Ghid de instalare WhatsApp pe telefon sau tableta. Abordam in cadrul acestui articol modul prin care putem sa intalam Whatsapp atat pe dispozitivele mobile dar si pe desktop.

In prezent WhatsApp este cea mai folosita aplicatie online la nivel global fapt ce reiese din ultimele statistici de specialitate.

Dacă aveți un dispozitiv Android, cum ar fi un smartphone sau o tabletă, puteți descărca WhatsApp din Google Play Store, magazinul oficial de aplicații pentru Android.

Instalare WhatsApp Messenger

Pentru a instala WhatsApp pe un dipozitiv Android este necesar sa accesezi Google Play pentru a descarca si instala aplicatia Whatsapp.

instalare whatsapp

Pentru cei mai mulți utilizatori de Android este suficient să faci click pe acel link și se dă apoi instalare și gata, aveți Whatsapp pe terminal.

Descarca whatsapp Google Play apoi poti instala aplicatia dand click pe linkul de descarcare si instalare whatsapp.

Instaleaza WhatsApp pe dispozitivele IOS

Modul de instalare WhatsApp pe dispozitivele cu sistemul de operare IOS se regaseste direct la APP Store odata cu descarcarea aplicatiei. Accesezi AppSTORE dupa care urmezi pasi de pe ecranul dispozitivului tau. Descarca WhatsApp App Store

Instalare Whatsapp pe telefoane Huawei

Dacă vrei și tu să ai WhatsApp pe smartphone-ul tău Huawei, iată care sunt pașii de urmat atunci cand vrei sa instalezi Whatsapp pe telefonul Huawei:

 1. Dacă vrei și tu să ai WhatsApp pe smartphone-ul tău Huawei, iată care sunt pașii de urmat;
 2. Scrie WhatsApp în câmpul de căutare -> apoi dă click pe Instalare / Install
 3. Dacă ai intrat pe pagina aplicației, apasă Instalare / Install pe butonul de jos din mijloc
 4. Apasă pe Continuare / Continue în dreapta jos
 5. Apasă pe Deschidere / Open
 6. Deschide aplicația în telefonul tău, loghează-te cu contul tău (sau creează unul) și bucură-te de aplicație!

whatsapp instalare

Cum să instalezi Whatsapp pe Desktop

Acum poti folosi si instala whatsapp pe PC sau laptop foarte usor prin intermediul celor doua metode exemplificate in cele ce urmeaza:

 • WhatsApp Desktop: o aplicație pe care o poți descărca.
 • WhatsApp Web: o versiune aWhatsApp bazată pe browser.

Foloseste WhatsApp direct in browserul tau dupa cum urmeaza:

 1. Deschide browserul pentru PC, laptop sau tabletă și accesează web.whatsapp.com
 2. Pe un telefon Android, deschide WhatsApp, atinge cele trei puncte din dreapta sus și alege WhatsApp web.
 3. Pe un iPhone, porniți WhatsApp, atinge pictograma setări din stânga jos și alege WhatsApp web/desktop.
 4. Ți se va solicita să utilizezi camera smartphone-ului pentru a scana codul QR vizibil în browserul web al computerului.
 5. Apoi îndreaptă camera telefonului către ecranul computerului pentru a scana codul.
 6. Whatsapp web se va lansa automat în browser și va rămâne activ până când te vei deconecta fie de pe computer, fie de pe telefon.
 7. Pentru a te deconecta de la computer, atinge pictograma cu trei puncte din partea de sus a thread-ului de conversație, apoi alegeți Deconectare.

whatsapp web

De regula metoda de instalare WhatsApp este la indemana oricui atunci cand acceseaza Magazin Play sau App Store de la Apple.

Functii esentiale Whatsapp

Mesagerie privată în întreaga lume – Mesajele și apelurile dumneavoastră personale cu prietenii și familia sunt criptate integral. Nimeni din afara conversațiilor dumneavoastră, nici măcar WhatsApp, nu le poate citi sau asculta.

Conexiuni simple și securizate – Aveți nevoie doar de numărul dumneavoastră de telefon, fără nume de utilizator sau date de conectare. Puteți vedea rapid contactele dumneavoastră care folosesc WhatsApp și puteți începe să comunicați prin mesaje.

Apeluri vocale și video de înaltă calitate – Efectuați apeluri video și vocale securizate cu până la 8 persoane, gratuit*. Apelurile dumneavoastră pot fi realizate pe dispozitive mobile, folosind serviciul de internet al telefonului, chiar și cu o conexiune lentă.

Conversații de grup pentru a păstra legătura – Păstrați legătura cu prietenii și familia. Conversațiile de grup criptate integral vă permit să distribuiți mesaje, poze, clipuri video și documente pe mobil și pe desktop.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *