Filme de Craciun pe Netflix – Cele mai bune filme 2021

Filme de Craciun pe Netflix

Sarbatorile de iarna reprezinta cel mai frumos moment din an iar deseori alegem sa urmarim un film bun de Craciun. In fiecare an Netflix pregateste o serie de filme de Craciun disponibile in perioada sarbatorilor de iarna. Netflix este cea mai populara platforma de streaming fiind utilizata de milioane de abonati la nivel global.

Filme de Craciun pe Netflix

Ce filme de Craciun putem sa vedem in acest an pe Netflix si care sunt recomandarile noastre. Am alacatuit o lista cu cele mai bune filme de Craciun disponibile acum pe Netflix.

un baiat numit craciun

Un băiat numit Crăciun

Cu:Henry Lawfull,Toby Jones,Sally Hawkins

Micul Nikolas își împlinește destinul într-un tărâm magic al spiridușilor când pornește în căutarea tatălui său pentru a aduce acasă darul speranței. 
cronicile craciunului

Cronicile Crăciunului

Cu:Kurt Russell,Darby Camp,Judah Lewis După ce accidentează din greșeală sania Moșului, doi frați muncesc toată noaptea ca să salveze Crăciunul, alături de un Sf. Nicolae bine informat și foarte direct.


Craciun cu Scantei

Crăciun cu scântei

AN: 2006 | Durata: 1 h 32 min.Un optometrist își vede Crăciunul compromis de către noul său vecin care vrea să monteze niște luminițe vizibile din spațiu. Cu:Danny DeVito,Matthew Broderick,Kristin Davis
Un prinț de Crăciun

 Crăciunul vine mai devreme pentru o tânără jurnalistă aspirantă care este trimisă în străinătate pentru o știre de senzație despre un prinț superb pe cale să devină rege. Cu:Rose McIver,Ben Lamb,Alice Krige
klaus

Klaus

Într-un oraș rece și întunecat, un poștaș egoist și un fabricant ursuz de jucării devin amici neașteptați și aduc bucuria de care localnicii au atâta nevoie. Cu:Jason Schwartzman,J.K. Simmons,Rashida Jones

Alte filme de Craciun Recomandate pe Netflix

The Polar Express

O poveste de suflet în care un băiat își regăsește credința în spiritul sărbătorilor după o călătorie cu trenul la Polul Nord, chiar in ajun de Craciun.

Jingle Jangle: O aventură de Crăciun

La zeci de ani după ce a fost trădat de ucenicul său, un fabricant de jucării cândva fericit își regăsește speranța atunci când nepoata sa curioasă apare în viața lui.

O familie cu har

Când bunicul lui se îmbolnăvește subit, Jules, care detestă sărbătorile, descoperă moștenirea magică a familiei sale și își dă seama că numai el ar putea salva Crăciunul.

Un tata de Craciun

Patru surori rivale au parte de un curs intensiv de comuniune în familie, când tatăl demult înstrăinat apare de Crăciun la conacul lor de lux.

Un cavaler de Craciun

Un cavaler medieval este transportat în mod magic din secolul al XIV-lea în actualul Ohio, unde se îndrăgostește de o profesoară de liceu, dezamăgită în dragoste.

Cum a furat Grinch Crăciunul

Grinch decide să fure Crăciunul orașului Whoville, dar un strop de bunătate din partea micuței Cindy Lou Who și a familiei sale ar putea să-i înmoaie sufletul.

Mostenire de Craciun

Pentru a moșteni compania tatălui ei, mondena Ellen trebuie mai întâi să-și viziteze orășelul natal, unde învață ce înseamnă să lucrezi din greu și să ajuți pe alții.

Filgi de iubire

Într-un Ajun de Crăciun friguros, o furtună de zăpadă lovește un orășel, afectând prieteniile, iubirile și viitorul câtorva liceeni din ultimul an.

Pentru mai multe detalii vizitati pagina oficiala Netflix.com

hosting

Gazduire 100% NVMe – Stabilitate si viteza maxima pentru site-ul tau


Vezi detalii

Te poate interesa:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *