HBO MAX din luna martie in Romania

HBO Max este platforma de streaming premium a companiei WarnerMedia si se lansează pe 8 martie 2022 în România înlocuind HBO GO. Noul concept de streaming video, aduce productii lansate de Warner Bros., HBO, DC, Cartoon Network, Max Originals şi multe altele.

Cat costa HBO MAX

Noul abonament lunar HBO Max va fi 4.99 euro/lună. Pentru a sărbători lansarea HBO Max, cei care au un abonament creat direct pe site-ul HBO GO vor  putea folosi automat noua platformă, beneficiind de un preţ redus, 3.30 euro/lună.

Reprezentanţii serviciului au promoţii şi pentru clienţii noi, care vor primi un abonament de 12 luni la preţul de 8 luni. Astfel, după 31 martie, pe lângă abonamentul lunar, va fi introdus şi un abonament anual la preţul de 39,9 euro/an.

Ce filme si seriale vezi pe HBO MAX

Printre cele mai recente titluri de filme se numara The Matrix Resurrections, Dune și King Richard. Abonații vor putea urmări noi seriale Max Originals, precum Station Eleven, Peacemaker, sezonul 2 din Raised by Wolves și Sex Lives of College Girls.

Digi si Orange ofera HBO Max in aceleasi conditii ca HBO GO

Intrucat incepand din luna martie 2022, HBO GO devine HBO MAX, abonatii DIGI TV si ORANGE TV care au activ serviciul de streaming HBO GO vor beneficia de HBO MAX la acelasi pret ca si pana acum.

Astfel, abonatii vor putea utiliza platforma HBO Max avand televiziune si extraoptiunea HBO sau extraoptiunea Maxpak. In reteaua de cablu digital DIGI (RCS & RDS) exista si o conditie suplimentara de a avea internet fix.

Cum poti sa vezi HBO MAX

  • Descarci aplicatia HBO Max (disponibila din 8 martie) telefon sau Smart TV
  • Te vei putea conecta cu numele de utilizator si parola pe care o utilizai anterior pentru autentificare in HBO GO.
  • In cazul vizionarii de pe un PC, trebuie doar sa accesezi hbomax.com si sa te conectezi cu datele utilizate pentru HBO GO

Daca nu esti client DIGI, Orange sau Vodafone TV poti sa te abonezi pe site-ul oficial hbomax.com iar odata activat contul poti sa vizionezi tot ce iti place pe 3 dispozitive simultan.

Poti sa adaugi până la 5 profiluri pentru adulți și copii și bucură-te de conținut selectat cu atenție.

Odată cu lansarea HBO Max, aplicația HBO Go nu va mai funcționa și vei fi îndrumat să descarci noua aplicație HBO Max. Te așteaptă o mulțime de informații interesante!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *