Fiberlink 300 devine Fiberlink 500 fara nici un cost suplimentar

Veste buna pentru abonatii DIGI

Incepand cu data de 13 septembrie, abonații care dețin pachetul Fiberlink 300 prind viteză, fiind upgradați automat la pachetul Fiberlink 500, iar trecerea la pachetul superior vine fără costuri sau eforturi suplimentare din partea acestora. Așadar, abonații netului Fiberlink 300 vor primi de acum viteza Fiberlink 500 la același cost, 30 Lei/lună.

DIGI este operatorul de servicii de telecomunicații cu cea mai extinsă și mai modernă rețea de fibră optică din țară, acoperind, la finalul anului 2020, 7,7 milioane de locuințe.

Compania este liderul pieței pe segmentul serviciilor de internet fix, cu 59% cotă de piață, la 31 decembrie 2020, conform Autorității Naționale pentru Administrare și Reglementare în Comunicații (ANCOM). 

Cum poti sa testezi viteza internetului da DIGI

Pentru a atinge performanta maxima recomandam sa ai instalat un router gigabit plus o configuratie la laptop sau PC ce dispune de un mediu de stocare SSD.

Pentru un test cat mai corect recomandam sa utilizati site-ul  oficial al ANCOM.

Test viteza pe –> Netograf.ro

Autoritatea Naţională pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii (ANCOM) a pus la dispoziția utilizatorilor de servicii de access la internet din România platforma Netograf.

Cu ajutorul platformei Netograf utilizatorii au posibilitatea de a măsura și evalua parametrii de calitate tehnici pentru serviciul de acces la internet (viteza de transfer a datelor – download și upload, întârzierea de transfer a pachetelor de date, variația întârzierii de transfer și rata pierderilor de pachete de date).

Pentru a vedea ce abonament detineti la DIGI puteti accesa contul de client din site-ul oficial Digi

 

digi romania

RCS-RDS Digi Romania este unul dintre principalii furnizori de internet din Romania fiind una dintre optiunile principale de conectare pe serverele de gazduire web ale principalilor operatori de servicii de tip hosting.

 

 
Nou Publicat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *