iPhone 13 caracteristici generale, pret de achizitie

iPhone 13 este noua provocare pentru iubitorii telefonelor Apple. iPhone 13 se va lansa oficial potrivit unor zvonuri de presa în septembrie 2021.

iPhone 13 va veni cu foarte multe noutati interesante, poate nu in aceeasi varietate de modele, avand in vedere ca iPhone 12 Mini nu are tocmai parte de succes prea mare, dar ramane de vazut ce se va intampla in final cu telefoanele pe care Apple le va lansa.

iOS 13 vine cu un aspect complet nou, actualizări importante pentru aplicațiile pe care le folosești zilnic, modalități noi care te ajută să-ți protejezi confidențialitatea și îmbunătățiri în întregul sistem prin care iPhone-ul tău devine mai rapid și mai distractiv.

Potrivit site-urilor de specialitate, iPhone 13 ar avea urmatoarele caracteristici:

  • Cinci senzori foto pe spate: un senzor principal cu unghi larg de 64 megapixeli cu zoom de 6x, apoi un al doilea senzor teleobiectiv de 40 mp.
  • În plus, un al cincilea senzor ar fi de această dată sub cadru și ar fi un LiDAR 4.0, permițând mai degrabă fotografii 3D prin laser …
  • Încărcare cu inductie ultra-rapidă (cu condiția să aveți platforma).
  • Ecran de 120Hz, aceeași tehnologie ca iPad Pro recent. Acest lucru este întărit de opțiunea iOS 14 a „ limita rata de reîmprospătare la 60Hz ” pentru a economisi puțin bateria!
  • Suport 5G

Pretul iPhone 13 se pare ca va depasi 1000 de Euro potrivit unor surse insa nu este exclus sa avem un pret destul de echilibrat intrucat vorbim despre iPhone iar calitatea produselor isi spun cuvantul.

„iPhone 13 va putea să ofere conectivitate 5G, o bună durată de viaţă a bateriei şi un ecran cu rată de refresh de 120 Hz”, afirmă Matt Donoghue, de la Matt Talks Tech.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *