Mai multe resurse pentru Gazduire web perfomanta

expoMedia Hosting Europe ofera o perfomanta superioara site-urilor gazduite pe platforma expoMedia. Intrucat nevoia de viteza si de resurse a crescut odata cu site-urile web ce au la baza un design modern si aplicatii integrate moderne, este cazul sa analizam si performantele serverelor de gazduire web.

Gazduire web cu Resurse Premium

De foarte multe ori in procesul de realizare site sau creare pagini web ce au la baza elemente grafice dinamice sau ce necesita anumite programe software, problema limitari resurselor s-a resimtit destul de mult pentru performanta site-urilor web.

Resurse Premium pentru toate site-urile astfel incat toate scripturile sa incarce rapid fara probleme sau erori de incarcare.
gazduire web expo media

Ce este nou ?

Intrucat am echilibrat resursele astfel incat sa obtinem performanta maxima indiferent de platforma cu care decideti sa va construiti site-ul web iata ce se modifica:

  • Pachetul Start are acum spatiu de stocare marit de la 3 Gb la 5 GB iar procentajul din procesor ajunge la 200% adica 2vCore.
  • Pachetul Start PLUS primeste un plus de spatiu de la 8 GB la 10 GB iar la performanta CPU avem alocat 3 vCore.
  • Pe serverele noastre nu sunt limite pentru: I/O – Iops sau nProc.

Protectia datelor (DDOS) si administrarea serverelor fizice sunt asigurate de compania:

Contabo GmbH Sschauer Straße 32a 81549 Munich Germany.

PHP-ul este configurat folosind următoarele limite:

allow_url_include = Off
safe_mode = Off
enable_dl = Off
memory_limit = 1024M
max_execution_time = 300
post_max_size = 512M
upload_max_filesize = 512M
max_input_time = 300
max_input_vars = 10000

Majoritatea scripturilor PHP funcționează cu aceste limite, iar scripturile care au nevoie de mai multe resurse trebuiesc găzduite intr-un mediu privat gen VPS sau server dedicat.

Datorita configuratiilor hardware si software: CPU AMD EPYC si stocare PCI NVMe plus software Litespeed , timpul de raspuns al serverelor este undeva icadrat intre valorile 0.5 – 0.13 sec.

Resursele fiecarui pachet permit obtimizarea unui site gazduit pe serverele expoMedia sa obtina procentaj maxim in testele de viteza Google Page Speed apropiat de 100%.


expoMedia Hosting

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *