Google PageSpeed scor 100/100 pe serverele expoMedia

Optimizarea vitezei site-ului este esentiala pentru dezvoltarea unui website in mediul online.Pozitionarea in motoarele de cautare  pe primele pozitii are printre alte multe criterii si un punct pe care multi il sar si anume viteza de incarcare a unui website. In procesul de creare website, orice agentie de web design trebuie sa se ocupe si de optimizarea vitezei de deschidere a paginilor web.

Cum obtinem  scor  de 100/100 Google PageSpeed

Pentru optimizarea corecta a unui website trebuie intai sa ne bazam pe serviciul de gazduire web. La acest punct am specificat de-a lungul timpului nenumarate aspecte ce tin de pachetele de hosting oferite de principalele firme de hosting din Romania.

Resurse generoase in detrimentul spatiului de hostare. Multi provideri pun accent pe spatiul pe disk in detrimentul resurselor acordate.

Viteza maxima pe serverele  expoMedia

Iata cum obtinem noi scor maxim in testele de viteza efectuate pe pagina Google PageSpeed.

Studiu de caz!

website: retapitare-canapele.com

  1. Platforma: Wordpress
  2. Optimizat cu plugin-ul WP Rocket

Gazduire web pe server din reteaua expoMedia EUROPA.

Resurse alocate:

  1. CPU 2vCore x 2.5 Ghz
  2. Memorie alocata 2 GB
  3. I/O nelimitat
  4. LiteSpeed Server
  5. PHP 8.0
  6. EP nelimitat
  7. Nproc nelimitat

Test efectuat pe Google PageSpeed

Rezultat obtinut pe Desktop
page speed

Rezultat obtinut pe MOBILE

Tema folosita pentru realizarea site-ului este NEVE fiind o tema 100% responsive ce permite adaptarea perfecta si pe versiunea de mobil. Cu o tema dedicata pentru versiunea mobile de forma m.website.com se pot obtine rezultate maxime 100/100.

speed mobile

Te poate interesa!

Cu servere aglomerate si resurse minime nu putem obtine rezultate optime in testele de viteza. Pe langa server avem nevoie si de anumite optimizari ce includ, comprimarea imaginilor, optimizarea codurilor CSS si javaScript pentru o livrare optima si rapida a site-ului web.

Daca folositi Wordpress va recomandam sa folositi teme dedicate ce au un scor de optimizare foarte bun. Recomandam portalul themeforest.net  de unde puteti achizitiona teme premium la numai 60 de euro. Recomandam Avada, BeTheme , The7 sau Newspaper.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *