Cele mai bune plugin-uri SEO pentru WordPress

Care sunt cele mai bune plugin-uri SEO pe care utilizatorii platformei wordpress le folosesc in mod regulat si care ofera si rezultate notabile in motoarele de cautare.
De subliniat este faptul ca, odata ce ai instalat un plugin SEO, nu trebuie sa fii un expert SEO care sa asigure ca site-ul sau se situeaza la fel de inalt ca in motoarele de cautare.

Top WordPress SEO Plugins

1. Yoast SEO

Este instrumentul favorit pentru milioane de utilizatori, pornind de la magazinul din colț și până la unele dintre cele mai populare situri de pe planetă. Cu Yoast SEO primești un set de instrumente solide care te ajută să țintești spre numărul unu în rezultatele de căutare. Yoast: SEO pentru toți.

Caracteristici:

  • Cea mai avansată funcționalitate Hărți sit XML prin apăsarea unui buton.
  • Control complet asupra firimiturilor: adaugă câteva coduri și totul este gata.
  • Setează URL-uri canonice pentru a evita conținutul duplicat. Nu mai trebuie să te temi de sancțiunile Google.
  • Șablon de titlu și descriere meta pentru a ieși în evidență prin fragmente consistente în rezultatele căutării.

2. SEO Ultimate

SEO Ultimate este o alta alternativa la optimizarea SEO a site-urilor web, astfel plugin-ul ofera o  multime de functii importante care ne va ajuta sa optimizam corect fiecare pagina din website.
Din propria experienta SEO Ultimate isi face treaba cu succes si va ajuta sa optimizati corect site-ul vostru.

3. All in One SEO Pack

Acest plugin are pana in prezent peste 1 milion de utilizatori activi si reprezinta o solutie eficienta de optimizare SEO, oferind functii multiple dar si caracteristici interesante.
Totusi una dintre caracteristicile sale unice este generarea automată a meta tag-urilor și optimizarea titlurilor pentru o mai bună clasare a cautarilor.

4. WP Meta SEO

Tabloul de bord WP Meta ofera o prezentare concisa si elaborata a optimizarii site-ului dvs. pentru SEO-uri, impreună cu zonele de imbunatatire.
Caracteristici generale plugin:
* Sugestia de cuvinte cheie din Consola de căutare Google în conținut
* Email Raport SEO: date SEO
* Raport de e-mail pentru SEO: date Google Analytics
* Verificare meta duplicat
* Conținutul automat de accesare cu crawlere pentru link-uri întrerupte
* Harti xml si html

5. WooCommerce – All in One SEO Pack

Un plugin foarte util atunci cand aveti un magazin online construit alaturi de WooCommerce. Atunci cand sunt instalate, produsele de la WooCommerce vor avea titluri si descrieri bogate in cuvinte cheie, la fel ca un post sau articol de blog.

Oricare din plugin-urile de mai sus le veti alege in procesul de optimizare SEO al site-ului dvs., nu uitati sa adaugati continut de calitate util si interesant pentru vizitatorii dvs.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *