WP Fastest Cache plugin de cache pentru WordPress

Pentru cei ce folosesc platforma Wordpress, este bine de stiu ca ar trebui sa aveti instalat si un plugin de cache pentru ca site-ul vostru sa functioneze mai rapid fara a consuma resurse suplimentare.
Optiunea de cache pe care o prezentam astazi se numeste WP Fastest Cache , plugin disponibil in mod gratuit, ce are la baza o configurare usoara dar care face o treaba excelenta.
Asadar plugin-ul genereaza (static html file) fisiere statice ce permit incarcarea rapida a site-ului. Va recomandam sa folositi acest plugin intrucat nu necesita setari complicate si se descurca foarte bine in comparatie cu alte plugin-uri mai complexe care necesita setari avansate.

Diagrama de performanta:
faster cache

Configurare usoara si accesibila tuturor utilizatorilor.

Pe un server ce ruleaza cu Apache va recomandam activarea acestui plugin pentru a conferi o viteza superioara site-ului vostru, dar nu uitati de optimizarea imaginilor pentru rezultate maxime.

Bine de stiut!
Aplicatia ruleaza pe servere configurate pe platforma linux;
Este compatibil cu ADSENSE;
Este compatibil cu CloudFlare;
Este compatibil cu qTranslate 100%.

Plugin-ul WP Fastest Cache are si o varianta premium ce confera setari suplimentare fapt ce duce desigur si la o performanta mai sporita insa in varianta gratuita este perfect pentru orice site de mici dimensiuni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *