Tralala TV live din online pe TV

TraLaLa TV a inceput sa emita live de ceva timp si pe TV fiind inclus in grila tuturor platformelor de cablu si satelit de la noi din tara. Canalul de YouTube TraLaLa a fost lansat în octombrie 2012 de soții Cristina și Alexandru Badan din Iași și este administrat de către firma MoraTV.  Tralala se adresează în principal copiilor și părinților și oferă melodii și clipuri video cu un conținut de încredere atât distractiv, cât și educativ. 

Tralala TV din online Live pe TV

Dupa ce a adunat peste 5 milioane de abonati pe Youtube televiziunea Tralala TV se poate receptiona in formatul SD dar si  HD pe toate retelele de cablu si satelit din Romania.

Cu siguranta Tralala TV se regaseste deja in preferintele celor mici si credem ca si cei mari pot trage un ochi la noile animatii Tralala care imbina perfect cantecelele cu animatiile foarte bine realizate.

Programul Tralala TV

Programul de dimineaţa începe cu melodii educative dar dinamice, care încurajează la mica înviorare, iar după-amiază emisiunile vor permite copiilor să se odihnească puţin, mai ales că vor avea si o oră de engleză. Programul de seară va descărca energia de peste zi a celor mici şi îi va pregăti pentru seară.

Începând cu ora 21:00, cântecele TraLaLa, atât de îndrăgite de către copii şi părinţi, îi va ajuta pe cei mici să adoarmă.”

Cântecele cu versuri in limba romana pot fi urmărite și cântate de copiii de grădiniță și cei școlari. Din drag pentru copii postăm constant cântece și desene animate pt copii mici, așa că nu uita să abonezi și să afli primul despre ele!

O mare parte din clipurile si desenele ce se regasesc pe canalul Youtube Tralala pot fi urmarite live si pe TV.

Alexandru Badan, fondator TraLaLa“TraLaLa TV emite și sunt foarte bucuros să spun că au început discuțiile cu distribuitorii de televiziune prin cablu. Semnalul este deja în Interlan TVX, emitem redundant atât SD cât și HD.

Consider că este o oportunitate extraordinară pentru RDS-RCS, pentru Vodafone si pentru Orange să retransmită gratuit un post validat anterior de publicul român, un post pe care ei îl cer, un conținut pe care îl consumă în alt mediu, în digital. Ei vor putea duce cântecele și animațiile noastre în toate colțurile țării, și la acei copii care nu au internet, și în acele grădinițe sau școli care nu au tablete dar poate au cablu TV.

De-abia așteptăm să răspundem tuturor fanilor care ne întreabă pe ce canal suntem pe telecomanda lor!“

Site oficial: moratv.ro

Urmareste Canalul de YouTube Tralala
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *