Aplicatia LIDL PLUS – card si oferte Lidl

Lidl plus este o aplicatie lansata de LIDL pentru toti clientii sai, aplicatie ce include si cardul LIDL PLUS pentru un plus de oferte LIDL. Aplicatia LIDL Plus poate fi instalata pe disopozitivele mobile cu sistemul de operare Android sau IOS. Cu Lidl PLUS ai acces la toate ofertele LIDL si beneficiezi de reduceri in magazinele LIDL daca scanezi cardul LIDL.

Lidl PLUS este orientat către consumatorii ce doresc să primească informații personalizate de la Lidl  despre ofertele și promoții Lidl Plus, dar și oferte, produse și servicii de la partenerii selectați si Grupul Lidl, ce corespund pe cât posibil cu interesele proprii.

La baza determinării conținutului relevant se situează comportamentul de cumpărare și obiceiurile de utilizare cu privire la produsele și serviciile companiilor Lidl.

Cum folosesti LIdl PLUS

Activează cupoanele în aplicație și scanează cardul tău digital Lidl Plus la casa de marcat pentru a accesa reducerile și pentru a economisi bani la cumpărături.

– Scanează cardul tău digital Lidl Plus la casa de marcat pentru șansa de a câștiga un premiu de fiecare dată când faci cumpărături!

– Nu vei mai pierde niciun bon. Vei primi sumarul achiziției tale și o copie digitală a bonului tău, direct prin Lidl Plus.

– Vei fi la curent cu toate promoțiile. Răsfoiește versiunea digitală a revistei noastre săptămânale, direct în aplicație.

Cu aplicatia Lidl Plus ai acces la toate cataloagele LIDL sau la ofertele LIDL din toate magazinele din Romania.

lidl plus instalare

Înregistrare Lidl PLUS

Deschide aplicația și urmează instrucțiunile.1. Alege magazinul preferat și spune-ne cum te cheamă.
2. Vei primi un SMS pentru a-ți confirma identitatea și numărul de telefon.
3. Acceptă cerințele de protecția datelor și vei deveni utilizator Lidl Plus.

Talon răzuibil Lidl Plus

1. De fiecare dată când faci cumpărături și scanezi cardul din aplicație, ai posibilitatea de a primi un talon răzuibil.
2. Cu puțin noroc, vei avea șansa să câștigi un alt cupon.
3. Imediat ce primești un talon răzuibil, acesta va fi afișat în aplicație pe ecranul principal.

DESCARCA SI INSTALEAZA LIDL PLUS

Descarcă, înregistrează-te și economisește și mai mult cu alicatia Lidl Plus pentru sistemele mobile IOS.

  • Furnizor – Lidl Digital International GmbH & Co. KG
  • Compatibilitate – iPhone
    Necesită iOS 14.0 sau o versiune ulterioară.


App STORE IOS LIDL PLUS

LIDL PLUS IOS

MAGAZIN PLAY GOOGLE LIDL PLUS

  • Furnizor – Lidl Digital International GmbH & Co. KG
  • Compatibilitate sistem Android


MAGAZIN PLAY GOOGLE

Daca esti client fidel LIDL iti recomandam sa instalezi si utilizezi aplicatia LIDL PLUS pentru a beneficia din timp de toate ofertele si promotiile din magazinele LILD. Odata cu aceasta aplicatie ai acces si la cardul cadou de la LIDL care te va ajuta sa economisesti bani in magazinele LIDL. Revista LIDL se regaseste in aplicatia Lidl PLUS in fiecare saptamana cu noi oferte si promotii la produsele LIDL favorite.

Cardul Digital LIDL se regaseste in aplicatie astfel ori de cate ori  scanezi cardul acumulezi puncte care ulterior se vor transforma in carduri cadou sau voucher Lidl.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *