Avada cea mai populara tema WordPress

AVADA tema cea mai populara atunci cand vine vorba de un site WordPress. Tema AVADA a fost creata pe 12 august 2012 de ThemeFusion si reprezinta alegerea numarul 1 pentru agentiile de web design sau pentru utilizatorii WordPress. AVaDA  versiunea 7.3 a fost lansata pe 15 aprilie 2021 si aduce inbunatatiri esentiale pentru cei ce folosesc WooCommerce.

Avada tema NR 1 pe Themeforest

In ultimi 8 ani Avada a dominat topul celor mai populare teme WordPress si se bucura in continuare de succes in randul utilizatorilor platformei WordPress.

De ce AVADA ?

In primul rand Avada reprezinta o optiune pentru orice agentie de web design intrucat are propriul website Bulider cu ajutorul caruia poti construi orice in pagina.

Avada are nenumarate functii cu ajutorul carora putem personaliza design-ul unui website dupa cum dorim. Tema este optimizata SEO respectand cele mai bune practici din domeniu.

 

avada header

Partea de ANTET sau HEADER se poate personaliza dupa cum se doreste. In exemplul de mai sus vedem cu putem personaliza sectiunea HEADER. Poti adauga cu usurinta meniuri, butoane personalizate, casuta de cautare sau chiar iconuri sociale.

AVADA DEMO

avada demo

Avada iti ofera posibilitatea sa importi un demo gata configurat si setat astfel incat sa ai un site modern cu un aspect inovator si complet functional. In functie de tematica site-ului poti importa demo-ul cu un simplu clik. Atunci cand apelam la serviciul de creare site, aceasta optiune este esentiala pentru a dezvolta un website modern si cu posibilitate de livrare in mai putin de 5 zile. 

Vom exemplifica intr-un video cum poti sa importi un website preconfigurat de cei care au dezvoltat tema.

AVADA vine cu un website builder propriu iar mai nou beneficiezi si de un constructor personalizat pentru zona de WooCommerce. Cu ajutorul acestor programe de editare incluse in tema, putem construi orice design, putem alege colori pentru texte, fundaluri sau alte elemente din website.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *