Plugin esential WooCommerce comanda minima pentru produse

Woocommerce a devenit unul dintre cele mai populare programe software folosite pentru magazinele online mici sau mari. In implementarea unui magazin online ne lovim de nenumarate cerinte care sunt esentiale pentru vanzarea anumitor produse online. 

Am decis sa gasim solutia optima si rapida pentru optiunea Woocommerce comanda minima pentru anumite produse din cadrul magazinului nostru online.

Plugin Woocommerce cantitate minima sau maxima comandata 

In cazul in care avem un magazin online construit cu ajutorul Woocommerce iar in magazin avem produse ce impun o comanda minima sau maxima plugin-ul  MIN/MAX Quantites reprezinta solutia optima pentru problema noastra.

Această extensie Woocommerce vă permite să definiți praguri minime sau maxime și cantități multiple grupate pe produs (inclusiv variații) pentru a restricționa cantitățile de articole care pot fi achiziționate.

Extensia Cantități minime / maxime vă permite să setați reguli de cantitate pentru Comenzi

  • Setați o cantitate minimă și maximă necesară pentru plată
  • Setați un cost minim și maxim (al articolelor din coș) necesar pentru finalizarea comenzii

Plugin-ul se poate instala foarte usor pe orice platforma WordPress implicit Woocommerce. O alata caracteristica a extensiei este faptul ca, nu este gratuita plata anuala  fiind de 29$.

Timp de un an beneficiati de update la extensie in mod gratuit.

plugin woocommerce min/max

In imaginea de mai sus exemplificam modul in care am setat o cantitate minima ce poate fi comandata pentru un anumit produs si cantitatea maxima ce poate fi comandata pentru acest produs.

Spre exemplu in cazul in care vinedem metraje iar comanda minima ar fi 5 metri lineari atunci  acest plugin va permite sa pornim cu o comanda minima de 5 metri pentru anumite produse.

 

Woocommerce poate fi personalizat dupa cum dorim si avem posibilitatea sa adaugam nenumarate extensii care ne vor ajuta sa dezvoltam functii suplimentare pentru magazinul nostru. O mare parte din plugin-urile Woocommerce sunt gratuite insa daca dorim ceva mai complex putem opta pentru versiuni premium cu plata.

Descarca plugin

Prin serviciile creare site web implementam si integram cele mai moderne functii in website pentru o interactiune cat mai buna a utilizatorilor cu design-ul site-ului. 

Ai nevoie de ajutor?

Ai un magazin online si doresti sa implementezi functia cantitate minima/maxima comandata ? Nu ezita sa contactezi echipa expoMedia Bucuresti.

Pentru crearea unui magazin online complet functional ce are la baza toate functiile necesare pentru un magazin modern si complet functional, recomandam tema Flatsome realizata de echipa de la UX-themes

Te poate interesa:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *